bezoek onze showroom

kom langs in Oirschot voor inspiratie en persoonlijk advies

Bezoek onze showroom in Oirschot

Route

Houten vloeren

Houten vloeren hebben een sfeervolle uitstraling en zijn verkrijgbaar in vele behandelingen. De collectie houten vloeren bij Vloerenkamer is bijzonder groot met vloeren in ruim 1000 verschillende kleuren, behandelingen en afmetingen en biedt daarmee voor ieder wat wils. 

De Vloerenkamer te Oirschot is al vele jaren specialist in houten vloeren. Houten vloeren brengen sfeer in elk interieur. Naast massief hout (parket) en lamelparket zijn onze multiplanken een geliefde vloer. Ook de nieuwe Raftwood vloeren zijn erg populair bij Vloerenkamer. Wilt u een nieuwe vloer kopen? Dan spelen factoren als de oppervlakte, kleur en uw budget een belangrijke rol. Onze adviseurs geven u hierin graag een goed en eerlijk advies. In onze showroom hebben wij grote modellen van de vloeren zodat u een goed beeld krijgt van de plank.

Ruim assortiment houten vloeren

De Vloerenkamer heeft ruim 1000 soorten houten vloeren in het assortiment. Natuurlijk kunnen onze vloeren in patronen gelegd worden, zoals bijvoorbeeld de populaire visgraatvloeren. Onze houten vloeren zijn geschikt voor vloerverwarming (tevens laag temperatuur verwarming) en wij kunnen u uiteraard ook alle benodigdheden als ondervloer en plinten leveren.

Uitstekende prijs-kwaliteitverhouding bij Vloerenkamer

Zoekt u een betaalbare houten vloer, die perfect gelegd wordt en van topkwaliteit is? Dan bent u bij Vloerenkamer aan het juiste adres.

Vanuit de regio Eindhoven, Tilburg en Den Bosch is onze showroom in Oirschot zeer makkelijk bereikbaar! Ook online kunt u onze vloeren bekijken en in veel gevallen direct bestellen.

Bekijk onze collectie houten vloeren

 

Houten vloer merken

Naast ons eigen merk Multiplank vloeren vindt u bij Vloerenkamer ook diverse gerenommeerde merken als Lamett Vloeren, Hollandsche Vloeren en Raftwood.

   
Bekijk alle reviews
Schrijf zelf een review
Volgt u ons al op social media?