bezoek onze showroom

kom langs in Oirschot voor inspiratie en persoonlijk advies

Bezoek onze showroom in Oirschot

Route

Eikenhouten massieve vloeren

DUURZAME EIKENHOUTEN MASSIEVE VLOER

Oriënteert u zich op een nieuwe eikenhouten massieve vloer die uw woning echt allure en een mooie uitstraling geeft? Laat u verrassen door het brede assortiment duurzame eikenhouten vloeren bij Vloerenkamer met goede kwaliteit tegen verrassend lage prijzen.

Wilt u een parketvloer voor de rest van uw leven, dan kiest u voor een massieve eikenhouten vloer. Een plank van een massief houtsoort bestaat in zijn geheel uit dit hout veelal 20 mm dikte met rondom een mes en groef verbinding.

Eiken houten massieve vloeren zijn beschikbaar in verschillende breedtes. De lengtes zijn variërend waardoor er geen sprake is van een terugkerend patroon.

De voordelen van eikenhouten vloeren:

  • Robuust
  • Authentieke uitstraling
  • Gevarieerd assortiment
  • Behandelbaar
  • Deskundig, eerlijk advies
  • Topkwaliteit
  • Scherpe prijzen

 

Wilt u meer informatie of advies over onze mooie eikenhouten massieve vloeren? Kom dan eens langs bij de Vloerenkamer in Oirschot. In onze ruime showroom vindt u alle eikenhouten vloeren en onze vloerenspecialisten zullen u graag informeren over de mogelijkheden die passen bij uw interieur!

Bekijk hier ons assortiment

De Vloerenkamer kent 3 verschillende soorten sorteringen: de molenvloer, de kasteelvloer en de kloostervloer. Door de vele keuzes in afwerking is er voor iedereen en voor elk interieur een vloer die past.

Molenvloer (rustiek BC)

De molenvloer is de meest rustieke houten vloer die we aanbieden. Met een zeer rustieke uitstraling kenmerkt deze massieve eikenhouten vloer zich door noesten, groeven en mooie kleurschakeringen.

Dit is de meest grove sortering (onbeperkte noest) die de Vloerenkamer aanbiedt. Een prachtige sfeervolle vloer die u kunt behandelen in alle kleuren.

Kasteelvloer (rustiek AB)

De kasteelvloer is een rustieke houten vloer met noesten tot 70 mm. Hierdoor krijgt de vloer een mooie tekening en past deze uitstraling bij elk interieur. Het geeft een gezellige en warme sfeer in de ruimte.

Deze rustiek AB sortering (noest tot 70 mm) wordt met een scherpe prijs door de Vloerenkamer en kan behandelt worden in alle kleuren.

Kloostervloer (rustiek A)

De kloostervloer is de ‘braafste’ rustieke houten vloer in onze collectie. Met kleine en minder noesten  en hier en daar een pitje heeft deze vloer een rustige uitstraling. Ook deze vloer kunt u op verschillende manieren afwerken.

Deze rustiek A sortering (noest tot 35 mm) is van zeer goede kwaliteit en zorgt voor veel warmte in de ruimte.

 

 

Volgt u ons al op social media?