bezoek onze showroom
kom langs in Oirschot voor inspiratie en persoonlijk advies

Goedkope vloeren

Goedkope vloer kopen

Wilt u een goedkope nieuwe vloer? Dan vindt u bij de Vloerenkamer een groot assortiment aan goedkope vloeren. Wij bieden het complete pakket met de onbehandelde houten vloeren, geoliede houten vloeren, laminaat vloeren en PVC vloeren. Een ontzettend groot assoriment inclusief alle materialen die u nodig heeft voor het eventueel zelf leggen van uw vloer. Natuurlijk is er ook de mogelijkheid om de vloer door ons te laten leggen door onze ervaren parketteurs.

Al onze vloeren worden tegen zeer scherpe prijzen geleverd en zijn veelal direct uit voorraad leverbaar.

Laminaat vloeren

Wilt u een laminaat vloer kopen?

Ons assortiment in laminaat vloeren is enorm groot. Bekijk onze website voor al onze laminaat merken en ons gehele assortiment. De laminaatvloeren zijn nauwelijks van echte houten vloeren te onderscheiden. 

Goedkoop laminaat hebben we in verschillende soorten, maten en kleuren. Bekijk hieronder ons afwisselend aanbod voor een laminaat vloer van uitstekende kwaliteit voor een zeer lage prijs. 

Bekijk hier ons goedkope laminaat assortiment

 

PVC vloeren

Erg in opkomst zijn de PVC vloeren. Deze onderhoudsvrije, slijtvaste vloeren verdringen steeds meer de andere vloeren. PVC vloeren hebben ontzettend veel voordelen en door de lange levensduur is de vraag erg groot. Ons assortiment in PVC vloeren is enorm groot. Bekijk onze website voor al onze PVC merken en ons gehele assortiment. 

Naast ons ruime assortiment biedt de Vloerenkamer interessante goedkope PVC vloeren aan. 

Goedkope PVC vloerenkamer hebben we in verschillende soorten, maten en kleuren. Bekijk hieronder ons afwisselend aanbod voor een PVC vloer van uitstekende kwaliteit voor een zeer lage prijs. 

Bekijk hier ons goedkope PVC assortiment

 

Lamelparket

Lamelparket vloeren van de Vloerenkamer zijn kwalitatief zeer goede vloeren. Deze houten vloeren zijn opgebouwd uit meerdere lagen hout. De toplaag is gemaakt van eiken hout. Lamelparket vloeren hebben veel voordelen ten opzichte van een massieve houten vloer. De vloer ziet er net als een massieve houten vloer hetzelfde uit, maar deze vloeren zijn duurzamer, werken nauwelijks en zijn onderhoudsvriendelijk. 

Door deze opbouw zijn lamelparket vloeren zeer geschikt voor vloerverwarming.

De lamelparket vloeren van de Vloerenkamer zijn beschikbaar in onbehandelde vloeren, geoliede vloeren (keuze uit verschillende kleuren) en in visgraat motief.

Van veel tot weinig noesten, geschuurd of geborsteld. Alles is mogelijk! 

Bent u op zoek naar een houten vloer voor een zeer lage prijs. Bekijk hieronder ons assortiment. 

Bekijk hier ons goedkope lamelparket assortiment

 

Multiplank supermix vloeren

Naast onze ruime collectie lamelparket vloeren heeft de Vloerenkamer ook multiplank supermix vloeren. Deze multiplank vloeren kunnen wij goedkoop aanbieden omdat de planken niet gesorteerd zijn. In deze houten vloeren zit een combinatie van alle noesten. Het is een mixsortering.   

De multiplank supermix vloeren hebben een toplaag van 3 mm en zijn beschikbaar in 18 en 22 cm breed. 

Ook een visgraat vloer is mogelijk in een multiplank supermix. 

 

Bekijk hier ons goedkope multiplank supermix assortiment

 

Massief eiken planchetten 

Planchetten zijn losse houten strookjes van massief europees eiken hout van ca. 10mm dikte, 60mm breed en 300mm lang en worden één voor één gelegd. U kunt deze planchetten in verschillende patronen leggen. Het meest voorkomende patroon is het visgraat motief. 

Deze massief eiken vloer kan in elke gewenste kleur geolied worden.

Bekijk hier ons goedkope massief eiken planchetten

 

budgetvloeren zelf leggen

Volgt u ons al op social media?