bezoek onze showroom

kom langs in Oirschot voor inspiratie en persoonlijk advies

Bezoek onze showroom in Oirschot

Route

Hollandsche vloeren

Test 

Wij Hollanders houden van gezelligheid. Precies daarom passen de Hollandsche Vloeren zo goed in het assortiment van Vloerenkamer.

De typisch Nederlandse manier van leven vraagt om eerlijke en natuurlijke vloeren die warmte en sfeer uitstralen, in mooie warme grijs- en bruintinten. Na een drukke dag is het heerlijk thuiskomen op een plek waar je tot rust komt en de ‘Hollandsche’ gezelligheid kunt ervaren. Hollandsche Vloeren biedt een collectie houten vloeren met een authentiek karakter zoals een houten vloer hoort te zijn: doorleefd en getekend.

Net iets anders

Wanneer u op zoek bent naar iets anders, kunt u het best terecht bij Hollandsche vloeren. Hier vindt u bijvoorbeeld witte en grijze vloeren. Alle vloeren hebben een bijzondere afwerking en patroon. Er zijn bijvoorbeeld twee heel grote visgraatvloeren met delen in wit geolied en rookwit geolied. Alle Hollandsche vloeren zijn ontzettend populair en erg geliefd. Welke vloer is uw favoriet?

Hollandsche Vloeren

Alle Hollandsche vloeren zijn kant-en-klaar-vloeren. Dat betekent dat ze in onze fabriek al volledig zijn voorbehandeld en afgewerkt. Ze zijn na het leggen dus direct klaar voor gebruik, zodat je meteen kunt genieten van je nieuwe houten vloer!

Vloerenkamer is officieel verkooppunt van Hollandsche Vloeren.

Bekijk hier ons assortiment

Hollandsche vloeren

Hollandsche Vloeren Vloerenkamer

Bekijk alle reviews
Schrijf zelf een review
Volgt u ons al op social media?