bezoek onze showroom

kom langs in Oirschot voor inspiratie en persoonlijk advies

Bezoek onze showroom in Oirschot

Route

Multiplank vloeren

De multiplank vloeren zijn vrij nieuw, maar in korte tijd erg populair geworden. Dit komt doordat de multiplank vloer de massieve uitstraling heeft van een houten vloer. Daarnaast is de multiplank vloer van goede kwaliteit en veel minder werking dan een houten vloer. Een multiplank vloer kunt u eenvoudig zelf leggen. Dit is vooral erg prettig voor uw portemonnee. Wanneer u de vloer zelf wilt leggen, helpen wij u hier ook graag bij.

Vloerenkamer is ervaren in het werken met multiplank vloeren en veel kennis over deze vloer. Hierdoor zijn zij multiplank vloeren specialist. Wij helpen u dan ook graag verder in onze vloerenwinkel. 

Multiplank vloeren bij Vloerenkamer

Wat voor soort vloer zoekt u? Bij Vloerenkamer Oirschot vindt u een uitgebreid assortiment met voor iedereen een passende houten vloer. Om u een indruk te geven van onze vloerencollectie kunt u hieronder diverse vloeren bekijken. Uiteraard bent u vooral van harte welkom in onze mooie showroom waar u alle vloeren kunt bekijken en voelen. Dit geeft u een nog beter beeld van de vloer die het beste past bij u!

U bent altijd welkom om vrijblijvend even binnen te lopen, de koffie staat voor u klaar! 

Bekijk hier ons assortiment

Bekijk alle reviews
Schrijf zelf een review
Volgt u ons al op social media?