bezoek onze showroom

kom langs in Oirschot voor inspiratie en persoonlijk advies

Bezoek onze showroom in Oirschot

Route

Patroon vloeren

Patroonvloeren

Patroonvloeren bestaan al honderden jaren en zijn in veel patronen verkrijgbaar. De meest bekende patronen zijn de visgraatvloeren, de Hongaarse punt en de Versaille panelen.

Naast de keuze in het patroon kunt u door de ruime keuze in kleuren en afwerking zelf het specifieke karakter van uw vloer bepalen zodat deze helemaal past bij uw persoonlijke smaak.

De Vloerenkamer helpt u graag met het maken van de voor u mooiste keuze. Bij patroonvloeren speelt specialisme, vakmanschap en ervaring een grote rol. Wij hebben dit in huis, waardoor u kunt vertrouwen dat onze vakmensen van uw wensen gegarandeerd een unieke vloer maken.

Onze patroonvloeren zijn van zeer goede kwaliteit en altijd zeer scherp geprijsd.

patroonvloeren

De voordelen van patroonvloeren:

  • Ontelbaar veel mogelijkheden met patroonvloeren
  • Ambachtelijk, Authentiek
  • Vakkennis, Ervaring en Specialisme
  • Scherpe prijzen
  • Deskundig, eerlijk advies
  • Topkwaliteit


Kom langs in onze uitgebreide showroom om de prachtige vloeren te bekijken. 

Bekijk hier ons assortiment

Visgraatvloeren

Al onze houten vloeren kunnen gelegd worden in visgraatvloeren. Een voordeel hierbij is dat de visgraatvloeren uitstekend gelegd kunnen worden op vloerverwarming. Doordat het in alle kleuren, bewerkingen en houtsoorten gelegd kan worden is het werkelijk geschikt voor iedere wens en iedere ruimte.

Een trend in deze patroonvloer zijn de grote, brede visgraatvloeren waardoor je een moderne vloer krijgt met een klassieke knipoog.

Hongaarse punt vloeren

Een Hongaarse punt wordt gelegd onder een hoek van 45 of 60 graden. Deze vloer wordt op een ambachtelijke wijze gelegd, namelijk verlijmd of vernageld op een ondervloer van spaanplaat of eiken mozaïek.

Naar wens kan de vloer worden bewerkt en geolied in een tal van kleuren. Hierdoor is veel variatie mogelijk!

Versailles vloeren

Wilt u uw ruimte een koninklijke uitstraling geven? Dan is de chique Versailles vloer iets voor u. Deze patroonvloer is gebaseerd op de middeleeuwse patroonvloer van Lodewijk XIV in paleis van Versailles. Het straalt klasse uit die ook in een moderne inrichting prachtig te combineren is.

De vloer bestaat uit heel veel kleine stukjes. Het is werkelijk ambachtelijk werk waar de Vloerenkamer gespecialiseerd in is. Ook hier zorgen we voor scherpe prijzen in combinatie met topkwaliteit!

U bepaalt de sortering, de afmetingen, de afwerking en de kleur van de vloer waardoor u precies de gewenste vloer krijgt die op maat gemaakt wordt voor u. Ook Versailles panelen zijn geschikt voor vloerverwarming.

 

Bekijk alle reviews
Schrijf zelf een review
Volgt u ons al op social media?