bezoek onze showroom
kom langs in Oirschot voor inspiratie en persoonlijk advies

PVC vloeren

PVC Vloeren: trendy en duurzame keuze

PVC vloeren zijn hip en trendy. Bovendien zijn PVC vloeren duurzaam en kunt u bij Vloerenkamer terecht voor een ruim aanbod aan kleuren en dessins. PVC vloeren voelen aan als echt hout door het reliëf in de toplaag.

Wat is een PVC vloer?

Een PVC vloer is gemaakt van kunststof en is hierdoor ontzettend duurzaam. Tegenwoordig ziet een PVC eruit als een houten vloer en voelt deze door het reliëf in de toplaag zelfs aan als een echt houten vloer. Hierdoor krijgt u bij PVC vloeren de uitstraling van een houten vloer, maar het gebruikersgemak van een kunststof vloer.

Geschikt voor elke ruimte

Bent u op zoek naar een PVC vloer voor uw woonkamer, badkamer, keuken of slaapkamer? Of wilt u PVC leggen bij projecten? Wij laten u graag de mogelijkheden van een PVC vloer van de Vloerenkamer zien.

Divers assortiment PVC vloeren

Vloerenkamer heeft PVC vloeren van diverse kwaliteiten en dessins van 2,0 mm dik en een toplaag van 0,3 mm tot 2,5 mm dik. PVC vloeren van de Vloerenkamer voldoen ruim aan de voorwaarden van de Duitse DIBT norm, de strengste van Europa. Zowel leverbaar in Dryback als in Click. Wij voeren de volgende merken; Moduleo, Mflor, Beautifloor, Viva floor en Ambiant. Al onze vloeren kunt u door ons vakkundig team laten leggen.

PVC vloeren

PVC vloeren

Wilt u meer informatie over de mogelijkheden van een PVC vloer en deze ook zelfs eens bekijken? Kom dan gerust vrijblijvend langs in onze showroom!

Bekijk hier ons assortiment

 

Quick-Step PVC Vloeren Moduleo PVC Vloeren Floorlife PVC Vloeren Ambiant PVC Vloeren
Douwes Dekker PVC Vloeren Viva Floors PVC Vloeren MFlor PVC Vloeren  Meister PVC Vloeren
  Parador PVC Vloeren Berry Alloc PVC Vloeren  
Volgt u ons al op social media?