Naast een ontzettend ruim aanbod aan scherp geprijsde houten, laminaat en pvc vloeren levert Vloerenkamer ook alle bijproducten die nodig zijn voor de afwerking en het onderhoud daarvan.

Ondervloeren voor elke ondergrond

Heeft u mooie vloer uitgekozen? Dan bent u vast bewust dat een ondervloer niet kan ontbreken. De soort vloer die u kiest, een houten vloer of juist laminaat is onder andere bepalend voor de keuze voor de ondervloeren in uw woning. Daarnaast speelt de ondergrond een aspect op het gebied van vocht of eventuele geluidsdemping.

In ons assortiment kunt u onder andere terecht voor alufoam. Deze ondervloeren zijn geschikt voor het woonhuis en is geschikt  voor zowel een betonnen- als houten ondergrond. Alufoam zorgt voor demping en warmte isolatie bij parket en laminaat.

Soundlayer wordt veelal gebruikt in bovenwoningen en appartementen, omdat deze ondervloeren voldoen aan normen voor geluidsisolatie. Soundlayer wordt voornamelijk gebruikt bij laminaat, waarbij het een betonnen ondergrond betreft.

Voor meer informatie over alle mogelijkheden over ondervloeren of een gedegen advies kunt u beste contact opnemen of langskomen in onze showroom.

Softboard ondervloeren voor een egale basis

De platen softboard zorgen voor een geëgaliseerde ondergrond en hebben een hebben een isolerende functie voor geluid en warmte. Softboard wordt vaak gebruikt bij ondergronden die beschadigd zijn. Het is de perfecte basis voor een mooie en stille vloer.

Softboard is geschikt voor de meeste vloeren in een droge ruimte. Mocht dit niet het geval zijn is het aan te raden om ook gebruik te maken van een vochtwerende folie.  U kunt direct bij ons terecht voor uw bestelling softboard.

Plinten zorgen voor finishing touch!

Het meest ondergeschoven onderdeel van de nieuwe woning zijn de plinten. Toch dienen plinten aandacht te krijgen bij de keuze van uw vloer. U wilt toch een mooie afwerking? Naast de afwerking van uw vloer zijn plinten ook zeer geschikt om die lelijke kabels in uw huis weg te werken.

U kunt bij ons terecht voor een ruim assortiment  bijpassende plinten voor de meeste vloer soorten. Of u laminaat heeft of een eikenhoutenvloer heeft u kunt bij ons terecht. Maak nu een afspraak om te kijken welke plinten uw vloer af maakt.

Onderhoud

  • Verfrisser
  • Kleurbehoud

Ondervloeren

  • Alufoam
  • Sound layer

Lijmproducten

  • Parketlijm
  • Primer

Randafwerking

  • Plinten
  • Afdeklatten

Vloerafwerking

  • Hardwaxolie
  • Noestvuller

Al deze producten zijn te bestellen via onze webshop op www.houtenvloerenshop.nl. Natuurlijk kunt u voor meer informatie altijd contact met ons opnemen via 0499 – 57 22 24 of info@vloerenkamer.nl.