bezoek onze showroom
kom langs in Oirschot voor inspiratie en persoonlijk advies

Blog

Houten vloeren, laminaat of parket?

Bent u toe aan een nieuwe vloer of gaat u verhuizen? Het kiezen van de juiste vloer voor u kan lastig zijn! In dit artikel proberen wij het verschil tussen verschillende mogelijkheden voor vloeren uit te leggen en zetten wij de voordelen voor u op een rij

Multiplank

Bij Vloerenkamer vindt u een uitgebreid assortiment multiplank van Nederlandse kwaliteit. Multiplank is een innovatieve houten vloer die sterk in opmars is.

Houten vloeren Den Bosch

Houten Vloeren Den Bosch vindt u bij Vloerenkamer. Vloerenspecialist Willy Kuijpers verwelkomt u met trots in zijn ruime showroom.

Laminaat Eindhoven

Op zoek naar laminaat Eindhoven? Het is mooi dat u in Eindhoven woont! Want dat betekent dat u niet ver van Oirschot woont en daar vindt u de Vloerenkamer.

Vloerenkamer is dealer van Moduleo Designvloeren

Bent u op zoek naar een mooie designvloer? Goed nieuws, want de Vloerenkamer uit Oirschot is officieel dealer van Moduleo design vloeren.

Laminaat vloer

Overweegt u de aanschaf van een laminaat vloer voor uw woning? Bij Vloerenkamer bent u aan het juiste adres voor een laminaat vloer van hoge kwaliteit en een mooie uitstraling.

Vloerverwarming bij houten vloeren

Vloerverwarming bij houten vloeren - Onder vrijwel alle vloeren van Vloerenkamer, zowel onze multiplank vloeren als laminaat vloeren en PVC-vloeren is het mogelijk vloerverwarming te leggen.

Houten Vloer Tilburg

Op zoek naar een houten vloer Tilburg? Dan bent u bij Vloerenkamer aan het juiste adres! De Vloerenkamer is gevestigd in Oirschot, dichtbij Tilburg.

Eiken vloeren

Een eiken vloer koopt u natuurlijk bij Vloerenkamer!
Volgt u ons al op social media?