bezoek onze showroom
kom langs in Oirschot voor inspiratie en persoonlijk advies

Blog

Vloeren trends 2018

Bent u benieuwd naar de nieuwe trends in vloeren? Blijf up-to-date met de nieuwe vloeren trends voor 2018.

Waarom kiezen voor PVC Vloeren

PVC vloeren zijn steeds meer een trend en we zien dit type vloer in steeds meer woningen. Waarom u volgens ons moet kiezen voor een PVC vloer?

Houten vloeren, laminaat of parket?

Bent u toe aan een nieuwe vloer of gaat u verhuizen? Het kiezen van de juiste vloer voor u kan lastig zijn! In dit artikel proberen wij het verschil tussen verschillende mogelijkheden voor vloeren uit te leggen en zetten wij de voordelen voor u op een rij

Multiplank

Bij Vloerenkamer vindt u een uitgebreid assortiment multiplank van Nederlandse kwaliteit. Multiplank is een innovatieve houten vloer die sterk in opmars is.

Houten vloeren Den Bosch

Houten Vloeren Den Bosch vindt u bij Vloerenkamer. Vloerenspecialist Willy Kuijpers verwelkomt u met trots in zijn ruime showroom.

Laminaat Eindhoven

Op zoek naar laminaat Eindhoven? Het is mooi dat u in Eindhoven woont! Want dat betekent dat u niet ver van Oirschot woont en daar vindt u de Vloerenkamer.

Vloerenkamer is dealer van Moduleo Designvloeren

Bent u op zoek naar een mooie designvloer? Goed nieuws, want de Vloerenkamer uit Oirschot is officieel dealer van Moduleo design vloeren.

Laminaat vloer

Overweegt u de aanschaf van een laminaat vloer voor uw woning? Bij Vloerenkamer bent u aan het juiste adres voor een laminaat vloer van hoge kwaliteit en een mooie uitstraling.

Vloerverwarming bij houten vloeren

Vloerverwarming bij houten vloeren - Onder vrijwel alle vloeren van Vloerenkamer, zowel onze multiplank vloeren als laminaat vloeren en PVC-vloeren is het mogelijk vloerverwarming te leggen.
Volgt u ons al op social media?