bezoek onze showroom
kom langs in Oirschot voor inspiratie en persoonlijk advies

Blog

Bent u op zoek naar een goede kwaliteit vloer die gemakkelijk is in onderhoud? Dan is een laminaatvloer wellicht iets voor u! Laminaatvloeren hebben ontzettend veel voordelen. Kiest u voor een laminaat vloer? Dan kiest u waarschijnlijk voor Quick Step.

Heeft u huisdieren en overweegt u een houten vloer? Het is prima mogelijk te kiezen voor een houten vloer als u huisdieren heeft. Vloerenkamer zet graag wat tips voor u op een rijtje.

Een vloer kopen is iets heel persoonlijks, een aanschaf die je voor meerdere jaren doet. Het is dus belangrijk een goede keuze te maken. Daarom heeft de Vloerenkamer in Oirschot het grootste assortiment vloeren uitgestald in haar showroom.

Overweegt u de aanschaf van een laminaat vloer voor uw woning? Bij Vloerenkamer bent u aan het juiste adres voor een laminaat vloer van hoge kwaliteit en een mooie uitstraling.

Bij Vloerenkamer vindt u een uitgebreid assortiment multiplank van Nederlandse kwaliteit. Multiplank is een innovatieve houten vloer die sterk in opmars is.

Bent u toe aan een nieuwe vloer of gaat u verhuizen? Het kiezen van de juiste vloer voor u kan lastig zijn! In dit artikel proberen wij het verschil tussen verschillende mogelijkheden voor vloeren uit te leggen en zetten wij de voordelen voor u op een rij

Volgt u ons al op social media?