Overzicht

Summer Deals

19 juli 2021 - Vloerenkamer

Misschien blijft u deze zomer wel lekker thuis en kiest u ervoor om het huis eens grondig aan te pakken. Gaat u verbouwen, legt u een nieuwe vloer of heeft u andere plannen?

Korting op houten vloeren

Een houten vloer is duurzaam, tijdloos en eco-vriendelijk. Het is natuurlijk wel een investering, maar u geniet er jarenlang van! Houten vloeren zijn gemakkelijk in onderhoud en ook vloerverwarming is mogelijk. Ieder merk bij De Vloerenkamer heeft zijn eigen specialiteit. Wij vertellen u er graag alles over!

De volgende merken doen mee met de Summer Deals bij Vloerenkamer.

  1. Lamett vloeren - 10% korting
  2. Hollandsche vloeren® - 10% korting
  3. Huiscollectie - 30% korting

 

Korting op PVC vloeren

De Vloerenkamer heeft een breed aanbod aan mooie PVC vloeren in verschillende stijlen. PVC vloeren zijn sterke vloeren en gaan vaak lang mee. Ze staan erom bekend zeer geluiddempend te werken. Daarnaast zijn ze eenvoudig in onderhoud en geschikt voor vloerverwarming. En dat allemaal tegen een scherpe prijs!

De volgende merken doen mee met de Summer Deals.

  1. Floorlife - 10% korting
  2. Huiscollectie - 30% korting

 

Korting op laminaatvloeren

De Vloerenkamer biedt een uitgebreid assortiment aan laminaatvloeren van topkwaliteit. De vloeren van diverse topmerken zijn te krijgen voor een goede en betaalbare prijs. Ieder merk kent diverse collecties met verschillende designs. Zo kunt u kiezen uit laminaatvloeren met een beton- of tegellook, rechte planken of bijvoorbeeld een visgraatvloer. 

Bekijk alle laminaatvloeren bij Vloerenkamer. De volgende merken doen mee met de Summer Deals.

  1. Floorlife - 10% korting 
  2. Huiscollectie - 30% korting

 

 

Wilt u even rustig rondkijken?

Komt u langs bij Vloerenkamer om ons aanbod te bekijken? U bent van harte welkom gedurende onze ruime openingstijden. Onze showroom is centraal gelegen in Noord-Brabant tussen Eindhoven, 's Hertogenbosch en Tilburg.