Overzicht

Algemeen

Goed onderhoud voor meer plezier van je houten vloer

Goed onderhoud voor meer plezier van je houten vloer

12 oktober 2021 - Vloerenkamer

Een nieuwe houten vloer is een aanschaf waar je graag veel jaren mee wilt doen. Het is dan ook belangrijk dat je een vloer kiest die helemaal past bij jouw smaak en stijl zodat je vele jaren met veel plezier van de nieuwe vloer kunt genieten. Maar hoe onderhoud je een vloer? Wij geven je graag enkele tips.
Wat zijn PVC vloeren?

Wat zijn PVC vloeren?

10 oktober 2021 - Vloerenkamer

Wat zijn PVC vloeren eigenlijk? Deze vraag wordt ons regelmatig gesteld. Steeds meer mensen ontdekken deze praktische, maar stijlvolle vloeren. Wellicht zijn PVC vloeren ook voor u een uitkomst.
Welke vloeren zijn geschikt voor bedrijven?

Welke vloeren zijn geschikt voor bedrijven?

4 oktober 2021 - Vloerenkamer

Welke vloeren zijn geschikt voor bedrijven? In dit blog laten wij u diverse mogelijkheden zien van vloeren die geschikt zijn voor bedrijfsruimtes.
Laminaat vloer

Laminaat vloer

22 september 2021 - Vloerenkamer

Overweeg je de aanschaf van een laminaat vloer voor jouw woning? Bij Vloerenkamer ben je aan het juiste adres voor een laminaat vloer van hoge kwaliteit en een mooie uitstraling. De Vloerenkamer heeft een grote showroom waar heel veel laminaat uit voorraad leverbaar is.
Trap bekleden met hout, pvc of laminaat

Trap bekleden met hout, pvc of laminaat

20 september 2021 - Vloerenkamer

Wil je jouw trap bekleden met hout, pvc of laminaat? Dan ben je bij de Vloerenkamer aan het juiste adres. Wij adviseren je graag over de mogelijkheden. Natuurlijk adviseren wij je graag over de verschillende kleuren en decors die helemaal afgestemd kunnen worden op jouw interieur.
Laminaat in de badkamer? Kan dat?

Laminaat in de badkamer? Kan dat?

19 augustus 2021 - Vloerenkamer

Vaak wordt er gezegd dat laminaat niet in de badkamer gelegd kan worden, toch is dit zeker mogelijk. Wij leggen uit waarom en welke soorten laminaat geschikt zijn in jouw badkamer, lees dit dus snel en wie weet heb jij straks laminaat in jouw badkamer!
Lichte vloeren

Lichte vloeren

10 augustus 2021 - Vloerenkamer

Kleuren hebben een grote invloed op ruimtes in jouw huis. De manier waarop je de ruimte ervaart, maar ook hoe de vloeren combineren met de meubelen. Wanneer je een ruimte gaat inrichten is het handig om van tevoren te weten wanneer je moet kiezen voor een lichte vloer, wat de voordelen zijn en welke soorten lichte vloeren je bij Vloerenkamer kunt bestellen.
Vloerverwarming bij houten vloeren

Vloerverwarming bij houten vloeren

23 juni 2021 - Vloerenkamer

Vloerverwarming bij houten vloeren - Onder vrijwel alle vloeren van Vloerenkamer, zowel onze multiplank vloeren als laminaat vloeren en PVC-vloeren is het mogelijk vloerverwarming te leggen. Wij krijgen deze vraag heel vaak van klanten, omdat vloerverwarming natuurlijk heel prettig en comfortabel is dankzij de gelijkmatige verwarming van de woning. Vloerverwarming is dus niet alleen een besparing op jouw energieketel, het is ook een milieuvriendelijke keuze.
Donkere vs. lichte houten vloeren

Donkere vs. lichte houten vloeren

23 juni 2021 - Vloerenkamer

Ben je op zoek naar een nieuwe houten vloer voor je woning? Dan moet je niet alleen goed nadenken over het materiaal, maar ook over de kleur van de vloer. Kies je voor een lichte of donkere kleur hout? In dit blog zetten we de voor- en nadelen voor je op een rijtje.
Massief parket

Massief parket

16 juni 2021 - Vloerenkamer

Twijfel jij of een massief parket bij jouw huis past? Wij leggen uit waar je op kunt letten tijdens de aankoop van een massief parket! Past deze vloer bij jou? Als je na deze blog nog twijfelt, kom dan even lang bij onze showroom!
Parket en vloerverwarming

Parket en vloerverwarming

16 juni 2021 - Vloerenkamer

Parket en vloerverwarming zijn een ideale combinatie. Benieuwd hoe dit werkt en waar je op moet letten? In dit blog geven we je meer informatie en handige tips.
Waterschade aan mijn houten vloer. Wat nu?

Waterschade aan mijn houten vloer. Wat nu?

27 mei 2021 - Vloerenkamer

Het is volop zomer in Nederland en dat gaat bij ons helaas toch ook vaak gepaard met regen. Wat dat betreft doen we onze bijnaam ‘kikkerlandje’ dit jaar echt eer aan. Al dat water zorgt voor veel stampen-in-de-plassen-plezier bij de kinderen, maar het kan ook waterlast veroorzaken. Waterschade is een grote vijand van houten vloeren. Wat kun je nou doen als je waterschade hebt aan je houten vloer? Dat vertellen we je in dit blog!
Showroom Vloerenkamer

Showroom Vloerenkamer

20 mei 2021 - Vloerenkamer

Een vloer kopen is iets heel persoonlijks, een aanschaf die je voor meerdere jaren doet. Het is dus belangrijk een goede keuze te maken. Daarom heeft de Vloerenkamer in Oirschot het grootste assortiment vloeren uitgestald in haar showroom zodat jij de vloeren kunt bekijken, voelen, ruiken en aanraken. Wil je even met blote voeten over een plank lopen? Geen probleem bij de Vloerenkamer!
Waarom een houten vloer?

Waarom een houten vloer?

25 maart 2021 - Vloerenkamer

Een nieuw huis gekocht? Toe aan een andere vloer die beter bij je past? Zoals je wellicht al hebt gemerkt is er een enorme keuze uit veel verschillende soorten vloeren, waaronder een houten vloer. Wij zetten de voordelen van zo'n houten vloer voor je op een rijtje zodat je keuze misschien iets makkelijker wordt!
Een nieuwe vloer kopen

Een nieuwe vloer kopen

14 januari 2021 - Vloerenkamer

Ben je van plan een nieuwe vloer te kopen? Dan heb je vele mogelijkheden en wij kunnen ons voorstellen dat het lastig is een juiste keus te maken. Als je oriënteert op de aanschaf van een nieuwe vloer voor jouw woning, dan is het verstandig verder te lezen naar onze tips en advies.
Waarom kiezen voor PVC Vloeren?

Waarom kiezen voor PVC Vloeren?

23 november 2020 - Vloerenkamer

PVC vloeren zijn steeds meer een trend en we zien dit type vloer in steeds meer woningen. Ook bij Vloerenkamer vind je een breed assortiment PVC vloeren van gerenommeerde merken. Wij zijn zelf ook enthousiast over PVC vloeren en vertellen je graag waarom.
Nieuwe vloer Kinderkamer

Nieuwe vloer Kinderkamer

20 november 2020 - Vloerenkamer

Op zoek naar een nieuwe vloer kinderkamer? Bij het inrichten van een kinderkamer is de keuze voor een vloer erg belangrijk. Kinderen spelen veel en graag op de grond en dat is dan ook een belangrijk punt om rekening mee te houden. De vloer is bepalend voor de sfeer van de kinderkamer, maar ook het budget is vaak een belangrijke factor bij de keuze van een nieuwe vloer. En aangezien de vloer van de kinderkamer waarschijnlijk intensief wordt gebruikt is ook krasbestendigheid een belangrijke overweging.
Eikenhouten vloeren

Eikenhouten vloeren

22 oktober 2020 - Vloerenkamer

Op zoek naar een nieuwe eikenhouten vloer? In Nederland is eikenhout één van de meest populaire houtsoorten voor vloeren en dat is natuurlijk niet zonder reden. Ook bij Vloerenkamer kan je terecht voor prachtige massieve eikenhouten vloeren. In onze showroom informeren wij je altijd graag over de mogelijkheden.
Wat zijn de nadelen van een PVC vloer?

Wat zijn de nadelen van een PVC vloer?

9 oktober 2020 - Vloerenkamer

Bent u tegenwoordig op zoek naar een mooie nieuwe vloer in huis, dan komt u al snel uit bij een PVC vloer. Ook bij Vloerenkamer zien we een toenemende interesse in PVC vloeren. Wij geven je een gemakkelijk overzicht over alle voor- en nadelen van een PVC vloer.
Aandachtspunten bij het kiezen van een nieuwe vloer

Aandachtspunten bij het kiezen van een nieuwe vloer

27 augustus 2020 - Vloerenkamer

Nieuwe vloer kiezen - Je gaat een nieuwe houten vloer aanschaffen, maar waar moet je dan op letten? Er is zoveel keus in houten vloeren, dat het fijn is om enkele richtlijnen te hebben die je op weg helpen. Wij zetten een aantal aandachtspunten voor je op een rijtje.
Houten vloeren en huisdieren

Houten vloeren en huisdieren

20 augustus 2020 - Vloerenkamer

Heb jij huisdieren en overweeg je een houten vloer? Ook al denken veel mensen dat het geen goede combinatie is, toch is het prima mogelijk te kiezen voor een houten vloer als je huisdieren hebt. Vloerenkamer zet graag wat tips voor jou op een rijtje als jij een houten vloer wilt kopen.
Vloeren leggen in een nieuwbouwwoning

Vloeren leggen in een nieuwbouwwoning

17 juli 2020 - Vloerenkamer

Als je gaat verhuizen naar een nieuwbouwwoning moet er heel wat geregeld worden. Zo moeten overal in huis vloeren worden gelegd. Wij informeren je graag over alle mogelijkheden.
Houten vloeren, laminaat of parket?

Houten vloeren, laminaat of parket?

2 februari 2020 - Vloerenkamer

Welke vloer past het best bij jouw woning, houten vloeren, laminaat of parket? Kan jij geen keuze maken voor je vloer en lees je je eerst graag even in? Wij hebben een overzicht gemaakt zodat jij snel kan beslissen welke vloer de beste optie is voor jou. Als je daarna toch nog even twijfelt kun je altijd in onze showroom terecht voor informatie op maat.
Hoe kies ik een nieuwe vloer?

Hoe kies ik een nieuwe vloer?

7 oktober 2019 - Vloerenkamer

Hoe kies je een nieuwe vloer? Of je nu gaat verhuizen of je huidige woning wilt opknappen, de keuze van een nieuwe vloer vormt de basis van het interieur. Wij helpen je graag met goed advies. Dit doen we uiteraard graag in onze showroom in Oirschot, maar ook online informeren we je uitgebreid over alle mogelijkheden en kan er een groot deel van onze collectie bekeken worden.
Tegelvloeren

Tegelvloeren

19 maart 2017 - Vloerenkamer

Zoek je keramische tegelvloeren voor in je woning? Dan ben je bij Vloerenkamer aan het juiste adres. Bij Vloerenkamer hebben we sinds kort diverse tegelvloeren in het assortiment. In allerlei looks, van klein tot groot. Je vindt het bij ons.