Overzicht

Eikenhouten vloeren

22 oktober 2020 - Vloerenkamer

Een eikenhouten vloer is te herkennen aan zijn authentieke, natuurlijke karakter. Dit zorgt er tegelijk voor dat eikenhout een duurzaam en tijdloos materiaal is voor jouw vloer. Bovendien zijn er verschillende bewerkingen mogelijk waardoor de vloer altijd aangepast kan worden aan jouw wensen en interieur.

Eikenhouten vloeren zijn populair en dat is niet zonder reden.

  1. Eikenhout heeft een natuurlijk en tijdloos karakter. Dit zorgt ervoor dat een eikenhouten vloer past in elk interieur van klassiek tot modern.
  2. Eikenhout is goed te bewerken en daarom geschikt voor alle legpatronen. Ook de populaire visgraatvloeren zijn ideaal om te leggen met eikenhout.
  3. De sterkte van eikenhout maakt het geschikt voor zowel lamelparket als massief houten vloeren.
  4. Eiken vloeren kunnen snel geleverd worden in tegenstelling tot tropisch hardhout.
  5. De kosten voor een eiken vloer zijn een stuk lager dan vloeren van andere houtsoorten.

In onze showroom in Oirschot kan je de collectie eikenhouten vloeren van Vloerenkamer op je gemak bekijken. Wij leveren vloeren van een goede kwaliteit tegen scherpe prijzen, dus laat je zeker aangenaam verrassen. Vloerenkamer is de grootste vloerenwinkel in Noord-Brabant met een showroom van ruim 600m2. Wij nemen alle tijd om je van een goed advies te voorzien en in ons ruime assortiment vloeren (eikenhout, PVC, laminaat, multiplank) is ongetwijfeld altijd een vloer te vinden die bij jou past.