Overzicht

Houten vloeren en huisdieren

20 augustus 2020 - Vloerenkamer

Onderhoud van uw houten vloer

Goed onderhoud is altijd belangrijk, maar met huisdieren is dit nog iets meer noodzakelijk. De nagels van je hond of kat kunnen krassen, veroorzaken dus het is verstandig hier rekening mee te houden bij de keuze van de vloer. Vanzelfsprekend is het belangrijk de vloer goed te reinigen, dus regelmatig stofzuigen en dweilen.

Nagels knippen

Wij raden aan de nagels van je hond regelmatig te knippen zodat deze minder krassen veroorzaken op de vloer.

Schoonloopmatten

Je huisdier zal wellicht ook meer vuil van buiten mee naar binnen nemen en ook hierom is het dus belangrijk de vloer goed schoon te houden. Een schoonloopmat bij de entree kan al een groot deel van het vuil opvangen. Ook een kleed in de huiskamer voorkomt krassen door de huisdieren.

Voerbakjes

Staan de voerbakjes van jouw hond of kat in huis? Leg dan een matje of iets anders onder de bakjes zodat deze niet direct op de houten vloer staan. Als er dan iets naast de bak valt, zal dit matje het opvangen en valt het niet direct op de houten vloer.

Welke vloer kies je?

Bij Vloerenkamer ben je aan het juiste adres als je op zoek bent naar een houten vloer en rekening wilt houden met je huisdieren. Wij adviseren je graag in de beste keuze voor jouw situatie. Maak daarom een afspraak in onze showroom of kom zonder afspraak langs. Vloerenkamer ligt centraal in Brabant, je parkeert bij ons gratis voor de deur en onze showroom is de grootste in Brabant. Bekijk hier de openingstijden.