Overzicht

Laminaat in de badkamer? Kan dat?

19 augustus 2021 - Vloerenkamer

Kan ik laminaat leggen in de badkamer? 

De vraag 'Kan ik laminaat leggen in de badkamer?' wordt ons vaak gesteld. Het antwoord verrast mensen vaak, want ja, laminaat kan uitstekend in de badkamer worden gelegd.

Het is niet vreemd dat mensen ons vragen of laminaat in de badkamer gelegd kan worden. De vraag is immers of laminaat voor een vochtige ruimte als de badkamer geschikt is. Het merk Quick-Step dat jij bij Vloerenkamer vindt, is geschikt voor de badkamer.

Uiteraard staat volledige waterbestendigheid op de eerste plaats van de eigenschappen waar een badkamervloer aan moet voldoen. Dankzij de waterafstotende HydroSeal beschermingstechnologie hoef je met Quick-Step ElignaImpressive, Impressive Ultra en Majestic laminaatvloeren zelfs voor de grootste plassen niet terug te deinzen.

Quick-Step laminaat is:

  • gegarandeerd waterbestendig
  • bestand tegen krassen of vlekken
  • eenvoudig te onderhouden
  • topkwaliteit waar je jaren plezier van hebt

Er zijn vele soorten Quick-Step laminaat vloeren waardoor wij zeker weten dat er altijd een vloer is die past bij jouw smaak. Bekijk bijvoorbeeld de Impressive Ultra Laminaat vloer die in vele kleuren verkrijgbaar is en zeer geschikt is voor de badkamer

Bekijk Quick-Step Laminaat

 

Vloeradvies nodig?

Kom dan gerust even langs bij Vloerenkamer. Wij adviseren je graag en hebben zelfs een deel van de laminaatcollectie op voorraad zodat je dit direct kan meenemen. Heb je vragen als 'Kan ik laminaat leggen in de badkamer?' of andere vragen? Neem dan vrijblijvend contact op met Vloerenkamer.