Overzicht

Showroom Vloerenkamer

20 mei 2021 - Vloerenkamer

Showroom Vloerenkamer Brabant

"Onze showroom is in de regio Eindhoven, Den Bosch, Tilburg echt toonaangevend als het gaat om houten vloeren, pvc vloeren en laminaat", aldus Willy Kuypers, eigenaar en oprichter van de Vloerenkamer. Niet alleen de mensen uit Oirschot en Best weten ons te vinden, wekelijks ontvangen wij ook klanten uit de grotere steden in de buurt, eigenlijk zelfs uit heel Brabant.

En dat is niet voor niets. Onze showroom is makkelijk bereikbaar, heeft voldoende gratis parkeergelegenheid en bij binnenkomst zal je versteld staan van het enorme aanbod vloeren. Het motto: 'Meer vloer voor minder geld' is voor ons nog echt van wezenlijk belang, want ik vind het echt belangrijk dat onze klant met een tevreden gevoel de deur uitgaat.

Willy Kuypers nodigt je van harte uit in zijn prachtige, onlangs verbouwde showroom de Vloerenkamer. Zijn passie voor vloeren zal je zeker helpen bij het maken van de juiste keuze.

De Vloerenkamer is ingedeeld in 3 overzichtelijke ruimtes. Bij binnenkomst ziet je eerst de houten vloeren, daarna loop je door naar de PVC-kamer en tenslotte is er de laminaatkamer. Op het gebied van laminaat hebben wij mooie kwaliteit laminaat tegen scherpe prijzen én veel soorten uit voorraad leverbaar.