Overzicht

Tegelvloeren

19 maart 2017 - Vloerenkamer

Veel meer opties met onze nieuwe tegelvloeren

Vloerenkamer heeft het assortiment uitgebreid met een heleboel keramische tegelvloeren. Daardoor heb je veel meer opties bij het bekleden van de vloeren. Wil je bijvoorbeeld een kleine, grote of hele grote tegel? Wil je alleen de vloer of ook de wand bekleden? Je kan bijvoorbeeld kleine tegels voor de vloer en wand in de badkamer leggen, terwijl je keuken juist grote tegels op de vloer krijgt. 

Omdat Vloerenkamer verschillende A-merken tegelvloeren in het assortiment heeft opgenomen, vind je bij ons tegelvloeren van de beste kwaliteit. Heb je een voorkeur voor een bepaalde kleur, materiaal of formaat? je hebt een ruime keuze uit diverse tegelvloeren.

Voor welke look ga je?

Tegelvloeren zijn er in verschillende uitvoeringen. Voor welke look kies je?  

De natuursteenlook tegels hebben een tijdloze uitstraling. Deze tegelvloeren passen bij klassieke, maar zeker ook in moderne inrichtingen. Of je nou kiest voor een witte, grijze of andere kleur, een gestippeld, gestreept of effen patroon, je kunt alle kanten uit.

Net zo tijdloos zijn onze tegelvloeren met een marmerlook. Deze geven de ruimte een luxe, tijdloze uitstraling. Je kunt bijvoorbeeld voor wit marmer, maar ook voor zwart marmer gaan. Ook de combinatie van zwart marmer op de vloer en wit marmer op de muur van je badkamer staat prachtig.

Ben je meer op zoek naar een warme uitstraling? Dan zijn onze houtlook tegelvloeren de juiste keuze. Hiermee creëer je een warm, gezellig gevoel in huis. Wij adviseren je de houtlook tegels met een rustieke stijl te combineren, maar juist door het grote contrast werkt de combinatie met modern en strak interieur ook erg goed.

Over modern interieur gesproken: daar passen betonlook tegels ook erg goed bij. Een aantal van onze keramische betontegels hebben een gewolkt design, andere zijn juist heel egaal. Welke betonlook je ook kiest, het is de basis voor een tijdloos en modern huis. 

Wil je graag een unieke vloer en/of muur? Bekijk onze metaallook tegels eens. Deze zijn niet van echt metaal te onderscheiden, maar zijn veel gemakkelijker te onderhouden én krasvrij. Ook de metaallook tegelvloeren zijn er in alle soorten en maten. Bijvoorbeeld strak glanzend, maar ook een roestige verkleuring. Hiermee creëer je een unieke sfeer in je woning.

Ook uniek, maar in een heel andere stijl, zijn onze decortegels. Die zijn voor de liefhebbers van patronen. Wil je een mozaïekvloer of juist een bepaald patroon in de tegelvloeren of tegelwand? De mogelijkheden zijn eindeloos. Op onze site geven we je enkele indrukken, maar ons volledige gevarieerde aanbod vind je in onze winkel.

Bekijk ons online aanbod tegelvloeren

Geïnteresseerd in tegelvloeren?

Ben je geïnteresseerd in een van onze tegelvloeren? Heb je de keuze al gemaakt of juist alleen een vaag idee van welke tegelvloeren je zou willen hebben? In onze showroom staan alle tegels voor je uitgestald. Hier kun je ze rustig bekijken en voelen. Zo kan je op je gemak de ideale tegelvloeren voor jouw woning uitzoeken. Uiteraard geven wij je daarover graag professioneel advies.