Overzicht

Vloerverwarming bij houten vloeren

23 juni 2021 - Vloerenkamer

Vloerverwarming bij houten vloeren - Onder vrijwel alle vloeren van Vloerenkamer, zowel onze multiplank vloeren als laminaat vloeren en PVC-vloeren is het mogelijk vloerverwarming te leggen. Vloerverwarming is niet alleen een besparing op jouw energieketel, het is ook een milieuvriendelijke keuze.

Aanleg vloerverwarming

Vloerverwarming bij houten vloeren kan op diverse manieren worden aangebracht, te weten natte vloerverwarming, droge vloerverwarming en elektrische vloerverwarming. Meer informatie over de verschillende vloerverwarmingssystemen lees je ook op onze website of neem even contact op met onze expert Willy Kuijpers via 0499 - 572244 of via het contactformulier.

Hij adviseert je graag welk systeem van vloerverwarming het beste past bij jou. Voor het aanleggen van de vloerverwarming heb je de keuze tussen zelf doen of laten doen door een vakman. Kies je voor aanleg door een vakman? Dan kunnen wij je hierin uiteraard adviseren.

Vloerverwarming bij houten vloeren

Vloerverwarming is ideaal in combinatie met een houten vloer van Vloerenkamer. Als je regelmatig op blote voeten door het huis loopt, zul je de vloerverwarming zeker als zeer prettig ervaren. Een ander voordeel is dat er met vloerverwarming veel minder kans is op huisstofmijt, omdat je minder last hebt van zwevend stof.

In onze showroom merken wij dat steeds meer nieuwe woningen in Oirschot, Best, maar zeker ook in de driehoek Tilburg, Den Bosch, Eindhoven worden voorzien van vloerverwarming. In de toekomst zal dit steeds meer een standaard in woningen worden.

Vloerenkamer is hier blij mee en aangezien al onze vloeren gecombineerd kunnen worden met vloerverwarming is dit een uitstekende keuze. 

Meer weten over de mogelijkheid van vloerverwarming bij een houten vloer in jouw woning? Neem dan gerust even contact met ons of kom vrijblijvend langs in onze goed bereikbare showroom in Oirschot.