Overzicht

Waarom een houten vloer?

25 maart 2021 - Vloerenkamer

Multiplank vloeren

Multiplank vloeren hebben een toplaag van hoogwaardig eikenhout met een dikte van 3, 4 of 6 millimeter. Door de kwaliteit van de toplaag hebben de vloeren dezelfde uitstraling en kwaliteit als massief houten vloeren. De onderlaag van multiplank bestaat uit berken multiplex met een dikte van 6, 9 of 12 millimeter. Hierdoor is de werking van het hout minimaal én is het geschikt voor vloerwarming. Altijd warme voetjes! Multiplanken kun je overigens niet alleen leggen op vloerwarming, maar deze vloeren zijn ook geschikt voor vloerkoeling.

Warmte en sfeer dankzij een houten vloer

Met een houten vloer straalt je huis meteen warmte en sfeer uit. Een gezellig huis waar iedereen zich thuis voelt. En bovendien er is voor ieder wat wils: een donkere vloer, een lichte kleur, met motief of zonder motief. Houten vloeren kunnen een klassieke uitstraling hebben of je kiest juist voor een houten vloer met een moderne uitstraling. De Vloerenkamer heeft meer dan 750 designs (maak je niet druk, in 7 eenvoudige stappen komen we snel uit bij jouw ‘lievelingsvloer’), dus we durven je te beloven dat er altijd een vloer is naar jouw smaak. Houten vloeren brengen sfeer in elk interieur en passen bij elke portemonnee.

Zelf je vloer leggen of laten leggen?

De keuze is gemaakt, jouw vloer is besteld. Maar nu? Zelf leggen of laten leggen? Een mulitplank vloer is eenvoudig zelf te leggen dus de klusser in jou kan naar boven komen! Laat je het toch liever aan een ander over? Dan hebben wij opgeleide vakspecialisten in huis die snel en vakkundig jouw nieuwe vloer leggen. Bovendien kun je er ook over nadenken om je trap bijvoorbeeld met hetzelfde hout te bekleden. Het hele huis in stijl! We hopen dat we je hebben kunnen helpen met je keuze, maar als je meer vragen hebt kun je ons natuurlijk altijd bellen, mailen of een berichtje sturen op Facebook (www.facebook.com/vloerenkamer). Succes met de keuze!