Overzicht

Waarom kiezen voor PVC Vloeren?

23 november 2020 - Vloerenkamer

Waarom kiest u voor een PVC vloer?

Comfort

Wij merken in onze vloerenwinkel nogal eens dat mensen vooral bezig zijn met de kleur en stijl van hun nieuwe vloer en daarbij het comfort vergeten. Wij wijzen daar altijd graag op, want hoe mooi een vloer er ook uit kan zien, het is toch met name belangrijk dat deze ook comfortabel aanvoelt en praktisch is voor jouw situatie. PVC vloeren voelen zacht en warm aan en zijn daarmee erg behaaglijk.

Beschikbaar in vele kleuren en stijlen

Wil je een lichte of donkere vloer en welke uitstraling past bij jouw stijl? Bij Vloerenkamer vind je PVC vloeren voor iedereen. In ons ruime assortiment PVC vloeren vind je altijd een vloer waar je helemaal blij van wordt. Kleur of patroon van de vloer kunnen van grote invloed zijn op de woning en zijn vaak direct een blikvanger voor iedereen die binnenkomt.

Eenvoudig in onderhoud

Een PVC vloer is supermakkelijk schoon te maken. Even stofzuigen of met de dweil erover en de vloer is weer als nieuw. Zeker wanneer je een gezin met kleine kinderen of huisdieren heeft is PVC een ideaal materiaal voor jouw vloer.

Duurzaam

PVC vloeren zijn zeer duurzaam en je hebt dan ook voor lange tijd een vloer waar je veel plezier van zult hebben en die er ook heel netjes uit blijft zien. Zelfs bij intensief gebruik zal je PVC vloer zijn duurzaamheid behouden.

PVC vloeren voor alle kamers

PVC vloeren zijn geschikt voor alle kamers in huis, of het nou gaat om de woonkamer, slaapkamer, maar ook de badkamer. Met een PVC vloer zit je altijd goed.

PVC vloer merken

Vloerenkamer heeft diverse gerenommeerde PVC merken in haar assortiment, zoals Moduleo, Mflor, Beautifloor, Vivafloors en Ambiant. Kom gerust eens bij ons langs voor een indruk van ons ruime assortiment. Wij staan graag voor je klaar en beantwoorden uw vragen uiteraard graag.