Overzicht

Welke vloeren zijn geschikt voor bedrijven?

4 oktober 2021 - Vloerenkamer

Je kunt hierbij denken aan:

  • vloeren in kantoren
  • vloeren in winkels
  • vloeren in showrooms
  • vloeren in overige bedrijfsruimtes

Welke vloeren zijn geschikt voor bedrijven?

In het assortiment van Vloerenkamer vind je verschillende vloeren die allemaal geschikt zjin als projectvloer of bedrijfsvloer. Kies je voor één van onze houten vloeren, een PVC vloer of een laminaatvloer? Uiteraard zal dit afhankelijk zijn van factoren als budget, onderhoud en gebruiksintensiteit en op dit vlak denken wij graag met je mee. Vaak merken we dat onze zakelijke klanten positief verrast zijn door ons aanbod, maar ook door de voordelige projectprijs van de vloer. Kom je ook langs bij Vloerenkamer om de mogelijkheden met ons te bespreken?

Trends in bedrijfsvloeren

Onze ervaring is dat er steeds meer aandacht komt voor vloeren in bedrijven. Deze trend juichen wij van harte toe, want mensen besteden heel wat tijd op het werk en het is prettig als de werkomgeving dan in orde is. Met een vloer van Vloerenkamer creëer je een prettige sfeer in de bedrijfsruimte en jij en je medewerkers zullen hier zeker profijt van hebben. 

Naast de aangename sfeer is ook duurzaamheid belangrijk voor bedrijfsvloeren. Ook hierin kan je met je bedrijf een verschil maken. Ook een duurzame vloer draagt bij aan een betere werkomgeving doordat natuurlijke materialen worden gebruikt. Een houten vloer gaat meestal erg lang mee en dit maakt dit type vloer dan ook zeker duurzaam. Ook de PVC vloeren bij Vloerenkamer worden gemaakt van duurzame materialen. Belangrijk om te weten is dat Vloerenkamer PEFC gecertificeerd is. 

PVC vloeren in winkels

In winkels en showrooms is het gebruik van PVC vloeren de laatste jaren enorm gestegen. Niet zo vreemd, want PVC vloeren hebben een natuurlijke uitstraling, maar zijn eenvoudig in onderhoud. Er zijn bijzonder veel mogelijkheden als het gaat om PVC vloeren en de collecties wisselen regelmatig. In ons assortiment vind je de beste PVC merken als Quick-Step, Hoomline, Douwes Dekker, Moduleo, Floorlife en Floorify. Wij selecteren de merken die we voeren zorgvuldig op diverse factoren zodat je bij Vloerenkamer altjid de beste PVC vloeren vindt.