bezoek onze showroom

kom langs in Oirschot voor inspiratie en persoonlijk advies

Bezoek onze showroom in Oirschot

Route

Waarom een boomstamtafel?

Blog overzicht

Op zoek naar een unieke en natuurlijk sfeer in uw woning? Ontdek de trendy boomstamtafels. Een boomstamtafel is een echte eyecatcher in uw eetkamer.

boomstamtafel

Trendy boomstamtafel

Een boomstamtafel heeft een stoere uitstraling door het robuuste hout en het model. Boomstamtafels zijn de laatste jaren niet weg te denken uit de trendy Woonmagazines en woonwinkels. Door de sfeer, kwaliteit en uitstraling is een boomstamtafel erg geliefd. Deze tafel past bij ieder interieur en is gemakkelijk te combineren. Deze bijzondere tafel wordt bij Vloerenkamer gemaakt naar wens. Hierdoor heeft u niet alleen een stoere eettafel in huis, maar ook een unieke!

Boomstamtafel op maat

De boomstamtafels van Vloerenkamer worden naar wens gemaakt. U kunt kiezen uit verschillende maten, geolied of gerookt en met of zonder boomkant. Een boomstamtafel van Vloerenkamer stelt u dan ook zelf samen. De boomstamtafels zijn te combineren met industriële stalen H of X poten. We bieden een groot aanbod aan tegen een voordelige prijs!

Direct bestellen bij Vloerenkamer

Bij Vloerenkamer kunt u een kwalitatief uitstekende boomstamtafel bestellen waar u jarenlang van kunt genieten! Er zijn veel verschillende afmetingen. Bekijk ons assortiment en bestel uw nieuwe boomstamtafel!

Assortiment

Bekijk alle reviews
Schrijf zelf een review
Volgt u ons al op social media?