bezoek onze showroom

kom langs in Oirschot voor inspiratie en persoonlijk advies

Bezoek onze showroom in Oirschot

Route

Houten Vloer Boxtel

Blog overzicht

Houten Vloer Boxtel - Bent u op zoek naar een nieuwe houten vloer in Boxtel? Kom dan zeker eens langs bij Vloerenkamer. Wij zijn gevestigd in Oirschot, dichtbij Boxtel. Vloerenkamer heeft de grootste showroom van Noord-Brabant met ruim 600m2 aan vloeren. Dit varieert van houten vloeren tot laminaat en pvc vloeren en uiteraard ook alle accessoires.

In Boxtel hebben wij reeds veel woningen mogen voorzien van een mooie houten vloer, bijvoorbeeld in de wijken Lennisheuvel, Kalksheuvel en in het centrum van Boxtel. Zoekt u een mooie nieuwe vloer, van hout, pvc of laminaat of wilt u zich gewoon eens oriënteren op de mogelijkheden, dan nodigen wij u van harte uit voor een bezoek aan onze showroom. Laat u door ons brede assortiment verrassen, maar ook door de scherpe prijzen en ontdek de vele mogelijkheden in vloeren. Onze vloerenspecialist Willy Kuijpers kan u heel goed adviseren in de mogelijkheden.

Vloerencollectie

Vloerenkamer heeft een uitgebreide collectie vloeren, bestaande uit houten vloeren, pvc vloeren en laminaat vloeren.

  • Houten Vloeren: er zijn houten vloeren met allerlei verschillende bewerkingen zoals geschuurd, geolied, gerookt, geschaafd, verouderd, licht generfd en geborsteld. Binnen de verschillende collecties zijn er ook nog kleurverschillen. Dit zorgt voor een dusdanig groot en gevarieerd aanbod houten vloeren dat er voor iedereen een passende vloer is.
  • Grijze houten vloeren: de grey unlimited collectie verdient speciale aandacht, deze collectie bestaat uit houten vloeren met intense grijskleuren en op verschillende manieren geolied waardoor er verschil in de mate van grijskleuring zit in de vloeren. Een grijze houten vloer is erg stijlvol en anno 2016 erg populair.
  • Laminaatvloeren: kiest u voor een praktische en slijtvaste laminaatvloer? De kwaliteit van onze laminaatvloeren is net een stukje beter dan de doorsnee bouwmarkt laminaat terwijl de prijzen u ook vast aangenaam zullen verrassen. Een deel van het laminaat is bij Vloerenkamer uit voorraad leverbaar.
  • PVC-vloeren: PVC-stroken op de vloer komt u ook steeds vaker tegen en inmiddels is PVC haast niet meer te onderscheiden. Ook PVC stroken hebben structuur en reliëf en zijn er in vele maten en soorten. Er zijn altijd leuke aanbiedingen in PVC bij Vloerenkamer, voor het actuele aanbod bekijkt u onze website of komt u gewoon even bij ons langs. Als PVC-specialist voeren wij diverse topmerken in PVC en kunnen u daarmee een goede vloer bieden.

Houten Vloer Boxtel

Op nog geen 20 minuten rijden van Boxtel vindt u de Vloerenkamer in Oirschot. De koffie staat bij ons klaar en onze adviseurs helpen u graag bij het uitzoeken van een nieuwe vloer. Wilt u alleen even rondkijken om te oriënteren of bent u concreet op zoek naar een nieuwe vloer, wij adviseren u graag bij uw zoektocht. Dit doen we op een eerlijke en transparante manier zodat u een vloer koopt waar u vele jaren plezier van zult hebben.

Bekijk alle reviews
Schrijf zelf een review
Volgt u ons al op social media?