bezoek onze showroom

kom langs in Oirschot voor inspiratie en persoonlijk advies

Bezoek onze showroom in Oirschot

Route

Houten Vloer Tilburg

Blog overzicht

Op zoek naar een houten vloer Tilburg? Dan bent u bij Vloerenkamer aan het juiste adres! De Vloerenkamer is gevestigd in Oirschot, dichtbij Tilburg en daarom bezoeken klanten uit Tilburg regelmatig onze showroom op zoek naar een kwalitatief goede houten vloer tegen een betaalbare prijs.

Het unieke aan de Vloerenkamer is het grote aanbod houten vloeren. In ons assortiment vindt u werkelijk voor elk wat wils. De multiplank vloeren zijn bijvoorbeeld erg populair en verkrijgbaar in verschillende diktes, kleuren en patronen. Wij hebben planken in de showroom van alle types zodat u ook echt een goed beeld van het aanbod krijgt en de plank ook echt kunt voelen. Naast multiplank vloeren zijn wij ook het adres voor laminaat vloeren die wij vaak ook uit voorraad verkopen. Last but not least vindt u bij Vloerenkamer een groot aanbod PVC vloeren, waarbij wij tevens Moduleo dealer zijn.

Waarom Vloerenkamer Tilburg?

Waarom is het zeker de moeite waard om vanuit Tilburg naar de Vloerenkamer in Oirschot te rijden? Heel eenvoudig, bij Vloerenkamer vindt u nog een echte, ouderwetse service waar men echt de tijd voor u neemt. Onze vloerenexpert Willy Kuipers gaat met u op zoek naar de vloer die het beste past in uw situatie. Hierbij kijken we natuurlijk naar uw woon- en gezinsituatie, maar ook naar het budget dat u te besteden heeft. Wij gaan er altijd van uit dat er voor elk budget een passende vloer is en deze zoeken we dan ook samen met u uit. Daarnaast is onze showroom vanaf de snelweg heel eenvoudig en snel bereikbaar en parkeert u gratis bij ons voor de deur. En... de koffie/thee staat natuurlijk voor u klaar. Wilt u een keer 's avonds langskomen, maak dan gewoon een afspraak. Geen probleem bij Vloerenkamer!    

Bekijk alle reviews
Schrijf zelf een review
Volgt u ons al op social media?