bezoek onze showroom

kom langs in Oirschot voor inspiratie en persoonlijk advies

Bezoek onze showroom in Oirschot

Route

Houten vloeren Den Bosch

Blog overzicht

Bent u op zoek naar een nieuwe houten vloeren in de regio Den Bosch? Komt u dan zeker eens langs bij Vloerenkamer. Wij hebben een grote showroom in Oirschot waar u een uitgebreid assortiment houten vloeren, pvc vloeren en laminaat vloeren vindt.

Houten Vloeren Den Bosch

Vloerenkamer is gevestigd in Oirschot, zo'n 20 minuten rijden van Den Bosch. Bij Vloerenkamer kunt u rekenen op een persoonlijke benadering waarbij we samen met u op zoek gaan naar de houten vloer die echt bij u past. We kijken uiteraard naar uw wensen, maar ook naar de mogelijkheden die uw woning biedt en natuurlijk naar de financiële situatie. Met het ruime assortiment van Vloerenkamer zullen we zeker een geschikte vloer vinden waar u jaren plezier van zult hebben.

Wat dacht u van deze types houten vloeren:

  • Multiplank vloeren
  • Massieve vloeren
  • Planchette
  • Lamelparket
  • Supermix

 

Op onze website vindt u al een groot deel van onze collectie houten vloeren, maar we beseffen maar al te goed dat u een nieuwe vloer niet koopt van een plaatje. In onze showroom kunt u daarom de vloer zelf bekijken en zelfs voelen. Wilt u even op blote voeten over de vloer lopen, dan is dit bij Vloerenkamer geen enkel probleem. U kunt altijd bij Vloerenkamer terecht, met of zonder afspraak! 

Onze openingstijden

Vloeren leggen in Den Bosch

Kiest u ervoor uw vloer zelf te leggen of laat u dit doen door de specialisten van Vloerenkamer? In beide situaties helpen wij u graag met de juiste informatie.

Uw vloer zelf leggen is een goed idee als u wat handiger bent. Een vloer leggen is helemaal niet zo moeilijk. Bovendien geven u graag wat tips en kunt u met een gerust hart zelf aan de slag. 

Lees hier onze legvoorschriften en tips

Wilt u toch liever uw vloer laten leggen? Regel dat dan via Vloerenkamer. Wij hebben namelijk een breed netwerk van professionele installateurs/parketteurs in heel Nederland en België. Daardoor kunt u er zeker van zijn dat uw vloeren door ervaren vakmensen wordt gelegd. Ook in Den Bosch hebben wij al in diverse woningen een vloer gelegd.

Welke nieuwe vloer zoekt u?

Het assortiment van Vloerenkamer is enorm uitgebreid. Grofweg kunnen we onze vloeren verdelen in:

Elk type vloer heeft uiteraard zijn eigen kenmerken en specificaties. Om het u gemakkelijker te maken, heeft Vloerenkamer een grote showroom van 600m2. Hierin vindt u een houtenvloerenkamer, een pvc-kamer en een laminaatkamer. Elke kamer ligt vol met mooie vloeren die u kunt aanraken en vergelijken.

Goed om te weten: ons laminaat is vaak zelfs uit voorraad leverbaar!

Houten Vloeren Den Bosch vindt u bij Vloerenkamer. Vloerenspecialist Willy Kuijpers verwelkomt u met trots in zijn ruime showroom. Heeft u vragen over uw houten vloer? Aarzel niet contact met ons op te nemen!

Bekijk alle reviews
Schrijf zelf een review
Volgt u ons al op social media?