bezoek onze showroom

kom langs in Oirschot voor inspiratie en persoonlijk advies

Bezoek onze showroom in Oirschot

Route

Houten vloeren Den Bosch

Blog overzicht

Bent u op zoek naar een nieuwe houten vloeren in de regio Den Bosch? Komt u dan zeker eens langs bij Vloerenkamer. Wij hebben een grote showroom in Oirschot waar u een uitgebreid assortiment houten vloeren, pvc vloeren en laminaat vloeren vindt.

Houten Vloeren Den Bosch

Vloerenkamer is gevestigd in Oirschot, zo'n 20 minuten rijden van Den Bosch. Bij Vloerenkamer kunt u rekenen op een persoonlijke benadering waarbij we samen met u op zoek gaan naar de houten vloer die echt bij u past. We kijken uiteraard naar uw wensen, maar ook naar de mogelijkheden die uw woning biedt en natuurlijk naar de financiële situatie. Met het ruime assortiment van Vloerenkamer zullen we zeker een geschikte vloer vinden waar u jaren plezier van zult hebben. Op onze website vindt u al een groot deel van onze collectie houten vloeren, maar we beseffen maar al te goed dat je een nieuwe vloer niet koopt van een plaatje. In onze showroom kunt u de vloer zelf bekijken en zelfs voelen. Wilt u even op blote voeten over de vloer lopen, dan is dit bij Vloerenkamer geen enkel probleem. U kunt altijd bij Vloerenkamer terecht, met of zonder afspraak! Bekijk hier onze contactinformatie!

Vloeren leggen in Den Bosch

Kiest u ervoor uw vloer zelf te leggen of laat u dit doen door de specialisten van Vloerenkamer? In beide situaties helpen wij u graag met de juiste informatie. Wij hebben een breed netwerk van professionele installateurs/parketteurs in heel Nederland en België. Hierbij kunt u er zeker van zijn dat uw vloeren door ervaren vakmensen wordt gelegd. In Den Bosch hebben wij al in diverse woningen een vloer mogen leggen. Uw vloer zelf leggen is zeker ook een optie. Dit is echt niet zo moeilijk en met onze tips voor het leggen van een houten vloer kunt u zelf snel aan de slag.

Welke nieuwe vloer zoekt u?

Het assortiment van Vloerenkamer is enorm uitgebreid. Grofweg kunnen we onze vloeren verdelen in houten of multiplank vloeren, laminaat vloeren en pvc vloeren. Elk type vloer heeft uiteraard zijn eigen kenmerken en specificaties en daarom heeft Vloerenkamer een grote showroom van 600m2 waarin u een vloerenkamer, pvc-kamer en laminaatkamer vindt. Elke kamer ligt vol met mooie vloeren en laminaat is zelfs vaak uit voorraad leverbaar.

Houten Vloeren Den Bosch vindt u bij Vloerenkamer. Vloerenspecialist Willy Kuijpers verwelkomt u met trots in zijn ruime showroom. Heeft u vragen over uw houten vloer aarzel ook dan niet contact met Vloerenkamer op te nemen!

Bekijk alle reviews
Schrijf zelf een review
Volgt u ons al op social media?