bezoek onze showroom

kom langs in Oirschot voor inspiratie en persoonlijk advies

Bezoek onze showroom in Oirschot

Route

Houten Vloeren Zeeland

Blog overzicht

Bij Vloerenkamer mogen wij regelmatig mensen uit Zeeland verwelkomen die in onze showroom een nieuwe houten vloer komen uitzoeken. Niet zo gek, want ook al zijn wij gevestigd in Brabant, vanuit Zeeland rijdt u eenvoudig naar Oirschot waar u bij Vloerenkamer een enorm uitgebreid assortiment houten vloeren vindt. Bovendien leveren en leggen wij zonder problemen ook in Zeeland.

Houten Vloeren Zeeland

Welke houten vloer heeft uw voorkeur? Bij Vloerenkamer vindt u zoveel keuze dat het in eerste instantie misschien zelfs overweldigend kan overkomen. Maar samen met onze vloerenspecialist gaat u op zoek naar de vloer die echt bij u past.

Hierbij letten we natuurlijk op het gebruik van de vloer. Voor een gezin met jonge kinderen zal de vloer heel anders worden gebruikt dan bij een ouder echtpaar waar de kinderen al buiten de deur wonen. Dit gebruik is een belangrijk uitgangspunt bij de keuze van uw vloer.

Maar er zijn ook diverse bewerkingen van de vloeren, zoals een geoliede vloer, whitewash, greywash, geschuurd, gerookt enzovoort. Van alle typen hebben wij voorbeelden in de showroom liggen, zodat u de vloer direct kunt zien en voelen.

Raftwood Vloeren

Een bijzonder geliefde vloer van dit moment is toch wel de Raftwood vloer. Deze vloer is bijzonder authentiek en daardoor is geen vloer gelijk. De bijzondere uitstraling van Raftwood vloeren spreekt veel mensen erg aan. In feite is Raftwood ook multiplank en u bent hiermee dan ook verzekerd van een goede kwaliteit vloer. Raftwood vloeren zijn tevens zonder problemen te combineren met vloerverwarming. De vloeren zijn in verschillende breedtes verkrijgbaar. Wanneer u zoekt naar een stoere en robuuste vloer met een warme uitstraling, dan zijn de Raftwood vloeren echt een aanrader.

Vloerenkamer

Heeft u interesse in een nieuwe vloer en wilt u eens rustig op uw gemak in onze showroom alle vloeren bekijken? Maak dan een afspraak zodat wij alle tijd voor u hebben. Maar uiteraard bent u ook altijd van harte welkom om zomaar even binnen te lopen.Vloerenkamer is gevestigd in Oirschot, dicht langs de A58 en daarmee zeer goed bereikbaar. Uit welke gemeente in Zeeland u ook komt, een bezoek aan Vloerenkamer is zeker de moeite waard (Borsele, Goes, Hulst, Kapelle, Middelburg, Noord-Beveland, Reimerswaal, Schouwen-Duiveland, Sluis, Terneuzen, Tholen, Veere en Vlissingen).

Bekijk alle reviews
Schrijf zelf een review
Volgt u ons al op social media?