bezoek onze showroom

kom langs in Oirschot voor inspiratie en persoonlijk advies

Bezoek onze showroom in Oirschot

Route

PVC vloeren Eindhoven

Blog overzicht

Bent u op zoek naar een PVC vloer, omgeving Eindhoven?

PVC is dé trend van dit moment, PVC vloeren zijn hip en trendy en bovendien een duurzame oplossing als u op zoek bent naar een nieuwe vloer. Vloerenkamer is specialist in PVC vloeren met een ruim aanbod PVC vloeren te zien in onze showroom. Bij Vloerenkamer vindt u al PVC vloeren vanaf €24,95. 

In de omgeving Eindhoven is Vloerenkamer de specialist in PVC vloeren. Als onderdeel van de showroom is er een PVC-kamer waar u een groot assortiment PVC vloeren kunt zien, aanraken en voelen.

De voordelen van PVC vloeren:

  • Nauwelijks van echt hout te onderscheiden met een voelbare (hout)structuur
  • Eenvoudig in onderhoud
  • Zeer geschikt voor vloerverwarming
  • Weinig contactgeluid
  • Slijtvast en duurzaam

Moduleo PVC vloeren

De designvloeren van Moduleo zijn duurzaam en van hoge kwaliteit. Aangezien wij Moduleo dealer zijn, vindt u deze vloeren uiteraard ook in ons assortiment. De Moduleo vloeren zijn leverbaar met houteffect en met steeneffect. De vloeren zijn uiterst gedetailleerd en hebben een natuurlijke uitstraling. Eik, den, teak, esdoorn, iep en het exotische en felbegeerde wengé, u vindt het allemaal terug in het Moduleo assortiment van Vloerenkamer. De steeneffecten omvatten de populaire lei- en granietafwerkingen, kalksteen, arduinsteen en beton.

Vloerenkamer, specialist omgeving Eindhoven

Vloerenkamer is gevestigd in Oirschot, dichtbij grote steden als Eindhoven, Den Bosch en Tilburg en plaatsen als Best en Sint-Oedenrode. Dankzij onze gunstige ligging langs de A58 zijn wij goed bereikbaar. Bij Vloerenkamer heeft u meer vloer voor minder geld! Heeft u vragen over het assortiment van Vloerenkamer of wilt u onze showroom bezoeken? Wij helpen u graag!

Bekijk alle reviews
Schrijf zelf een review
Volgt u ons al op social media?