bezoek onze showroom

kom langs in Oirschot voor inspiratie en persoonlijk advies

Bezoek onze showroom in Oirschot

Route

Beautifloor vloeren bij Vloerenkamer

Blog overzicht

Beautifloor is een typisch Nederlands merk gericht op mooie vloeren van PVC, laminaat of klikvinyl. Als officieel verkooppunt van Beautifloor kunt u bij Vloerenkamer terecht als u een nieuwe vloer wilt kopen van het merk Beautifloor.

Beautifloor assortiment

In het assortiment van Beautifloor vindt u vloeren van PVC, klikvinyl en laminaat. De vloeren zien er heel mooi uit, maar zijn ook eenvoudig te installeren en onderhouden. Wilt u vloerverwarming in combinatie met een vloer van Beautifloor? Dit is zeker mogelijk en wij adviseren u hierin graag. De PVC vloeren van Beautifloor staan bekend als toonaangevend, zowel door de mooie designs als door de hoge kwaliteit. De vloeren worden wel omschreven als trendsettend en er is dan ook veel ruimte voor creativiteit, zoals een origineel legpatroon. U kunt uw vloer een geheel eigen karakter geven dat past bij uw interieur en persoonlijke smaak met een PVC vloer van Beautifloor.

Overweegt u de aanschaf van een Beautifloor vloer? Kom dan zeker eens langs bij de Vloerenkamer in Oirschot. Onze showroom is de grootste van Brabant en u heeft bij ons uitgebreid de mogelijkheid verschillende vloeren op uw gemak te bekijken en voelen. Onze showroom in Oirschot is tevens goed bereikbaar voor bezoekers uit Eindhoven, Tilburg en Den Bosch. Dankzij onze centrale ligging weten veel mensen hun weg naar Vloerenkamer te vinden.

Afspraak maken

 

Bekijk alle reviews
Schrijf zelf een review
Volgt u ons al op social media?