bezoek onze showroom

kom langs in Oirschot voor inspiratie en persoonlijk advies

Bezoek onze showroom in Oirschot

Route

Decemberactie

Blog overzicht

Nog op zoek naar een nieuwe laminaatvloer? In de maand december ontvangt u bij Vloerenkamer een gratis ondervloer bij aanschaf van een nieuwe laminaatvloer.

Kortingen op een nieuwe vloer met de decemberactie!

Het roerige jaar 2021 is voorbij gevlogen. We kijken in ieder geval met veel zin uit naar het nieuwe jaar. Kan uw huis dit jaar nog wel een opfrisbeurt gebruiken? Ga voor een nieuwe vloer en een nieuw begin in 2022! Daarom vindt u De Vloerenkamer deze mooie aanbieding!

U ontvangt een gratis ondervloer bij aanschaf van een laminaatvloer.

De actie is niet geldig in combinatie met andere acties en aanbiedingen. Deze actie is geldig tot 31-12-2021.

Korting op laminaatvloeren

De Vloerenkamer biedt een uitgebreid assortiment aan laminaatvloeren van topkwaliteit. De vloeren van diverse topmerken zijn te krijgen voor een goede en betaalbare prijs. 

Bekijk alle laminaatvloeren waarop de decemberactie van toepassing is. Bij Vloerenkamer vindt u verschillende merken vloeren. Ieder merk kent diverse collecties met verschillende designs. Zo kunt u kiezen uit laminaatvloeren met een beton- of tegellook, rechte planken of bijvoorbeeld een visgraatvloer.

  1. Floorlife
  2. Quick Step
  3. Douwes Dekker
  4. Beautifloor
  5. Hoomline
  6. Huiscollectie

Wilt u even rustig rondkijken?

Komt u langs bij Vloerenkamer om ons aanbod te bekijken? U bent van harte welkom gedurende onze ruime openingstijden. Onze showroom is centraal gelegen in Noord-Brabant tussen Eindhoven, 's Hertogenbosch en Tilburg.

Bekijk het adres

Naar de openingstijden

 

Bekijk alle reviews
Schrijf zelf een review
Volgt u ons al op social media?