bezoek onze showroom

kom langs in Oirschot voor inspiratie en persoonlijk advies

Bezoek onze showroom in Oirschot

Route

Decemberactie 2020

Blog overzicht

Nog op zoek naar een nieuwe laminaat, PVC, houten of tegelvloer? Het is weer december en dus ontvangt u tijdens deze laatste maand van het jaar tot wel 30% korting op de aankoop van een houten, PVC, laminaat of tegelvloer bij Vloerenkamer! 

Kortingen op een nieuwe vloer met de decemberactie!

Het roerige jaar 2020 is voorbij gevlogen. We kijken in ieder geval met veel zin uit naar het nieuwe jaar. Kan uw huis dit jaar nog wel een opfrisbeurt gebruiken? Ga voor een nieuwe vloer en een nieuw begin in 2021! Daarom vindt u De Vloerenkamer deze mooie aanbieding!

U ontvangt tot 30% korting op een nieuwe houten, PVC, laminaat- of tegelvloer bij De Vloerenkamer!

De actie is niet geldig in combinatie met andere acties en aanbiedingen. Daarnaast dient de offerte voor 31 december 2020 goedgekeurd te zijn.

Korting op houten vloeren

Een houten vloer is duurzaam, tijdloos en eco-vriendelijk. Het is natuurlijk wel even een investering, maar u geniet er nog jarenlang van! Houten vloeren zijn gemakkelijk in onderhoud en ook vloerverwarming is mogelijk. Ieder merk bij De Vloerenkamer heeft zijn eigen specialiteit. Zo zijn de Raftwood vloeren gemaakt van oude spoorbielzen en komen de Hollandsche Vloeren® uit Nederland.

Benieuwd welke houten vloeren wij in ons assortiment aanbieden?

 1. Multiplank vloeren
 2. Raftwood vloeren
 3. Lamett vloeren
 4. Hollandsche vloeren®

Korting op laminaatvloeren

De Vloerenkamer biedt een uitgebreid assortiment aan laminaatvloeren van topkwaliteit. De vloeren van diverse topmerken zijn te krijgen voor een goede en betaalbare prijs. 

Bekijk alle laminaatvloeren waarop de decemberactie van toepassing is. Bij Vloerenkamer vindt u verschillende merken vloeren. Ieder merk kent diverse collecties met verschillende designs. Zo kunt u kiezen uit laminaatvloeren met een beton- of tegellook, rechte planken of bijvoorbeeld een visgraatvloer.

 1. Floorlife
 2. Quick Step
 3. Douwes Dekker
 4. Beautifloor
 5. Hoomline
 6. Huiscollectie

Korting op PVC vloeren

De Vloerenkamer heeft een breed aanbod aan mooie PVC vloeren in verschillende stijlen. PVC vloeren zijn sterke vloeren en gaan vaak lang mee. Ze staan erom bekend zeer geluiddempend te werken. Daarnaast zijn ze eenvoudig in onderhoud en geschikt voor vloerverwarming. En dat allemaal tegen een scherpe prijs!

Bekijk alle PVC vloeren van De Vloerenkamer. De volgende merken worden bij ons aangeboden:

 1. Floorlife
 2. Vivafloors
 3. Quick Step
 4. Moduleo
 5. Floorify
 6. Sense
 7. Douwes Dekker
 8. MFlor
 9. Lamett vloeren

Korting op tegelvloeren

Sinds kort vindt u bij De Vloerenkamer ook verschillende keramische tegelvloeren. Net als houten vloeren, zijn ook tegels duurzaam en kunnen ze jarenlang mee. In de zomer geven ze een verkoelend effect en in de winter zorgen ze dat u warme voeten houdt (met vloerverwarming). 

Benieuwd welke tegelvloeren wij in ons assortiment aanbieden? Kom dan langs in onze showroom in Oirschot. Daar heeft u een uitgebreide keuze aan vloertegels in alle soorten, maten en kleuren. Zo kunt u kiezen voor onder andere natuursteen en tegels met een houtlook of betonlook. 

Komt u langs bij Vloerenkamer om ons aanbod te bekijken? U bent van harte welkom gedurende onze ruime openingstijden. Onze showroom is centraal gelegen in Noord-Brabant tussen Eindhoven, 's Hertogenbosch en Tilburg. Bekijk hier het adres en de openingstijden.

 

Bekijk alle reviews
Schrijf zelf een review
Volgt u ons al op social media?