bezoek onze showroom

kom langs in Oirschot voor inspiratie en persoonlijk advies

Bezoek onze showroom in Oirschot

Route

Diverse aanbiedingen tijdens oktober Woonmaand

Blog overzicht

Oktober = Woonmaand

Oktober is woonmaand. Dat betekent nieuwe tips, trends en veel interessante aanbiedingen deze maand. Gaat u verhuizen of verbouwen en wilt u ook een nieuwe vloer plaatsen? De Vloerenkamer helpt u graag bij het uitzoeken van een nieuwe houten, laminaat of PVC vloer. Bij ons vindt u veel vloer voor weinig geld en uiteraard de beste aanbiedingen!

Najaars make-over voor uw huis

De zomer is voorbij en het najaar breekt aan. De warme temperaturen hebben plaats gemaakt voor herfstige sferen en regenachtige dagen. Niet alleen het weer maar ook de maatregelen in de huidige tijd, zorgen ervoor dat we weer meer binnen zitten dan normaal. Daarom is het zo van belang om het ook binnen gezellig te maken. Nu hebben we er dit voorjaar ook veel tijd voor gemaakt. We zagen dat iedereen massaal ging opruimen, klussen, verbouwen... Toch blijft oktober = Woonmaand ook een ideale en populaire periode om de woning een opfrisbeurt te geven. Dat kan groots aangepakt worden met een nieuwe vloer, of wat kleiner met enkel accessoires.

Nieuwe vloer voor uw bedrijf

Denkt u al langer na over een verbouwing of enkel nieuwe vloer voor uw bedrijf, maar komt het er telkens niet van? Voor de periode rondom COVID-19 kwam iedereen natuurlijk nog naar kantoor of werk, en daarom was het door de drukte niet gemakkelijk om een periode te kiezen voor een verbouwing. Mocht uw bedrijf nu veel thuiswerken, dan is dit misschien wel de ideale periode voor een verbouwing of nieuwe vloer?! Bij De Vloerenkamer vindt u ook geschikte vloeren voor bedrijfspanden. Kom langs of maak een afspraak. Wij informeren u graag over de mogelijkheden.

Bij De Vloerenkamer vindt u het hele jaar door mooie aanbiedingen voor vloeren van hout, PVC of laminaat. Nergens vindt u uw nieuwe vloer voordeliger dan bij ons. 

  1. Aanbiedingen houten vloeren

Een houten vloer is een grote investering. Daarom adviseren wij u graag over alle mogelijkheden. Bekijk alle aanbiedingen in houten vloeren met o.a. multiplank vloeren, lamelparket (in diverse uitvoeringen) en planchetten visgraatvloeren.

  1. Aanbiedingen PVC vloeren

Mooie PVC vloeren van hoge kwaliteit en beschikbaar is diverse kleuren en uitvoeringen. Kies voor een Click of Dryback. Altijd scherp geprijsd. Bekijk alle aanbiedingen.

  1. Aanbiedingen laminaatvloeren

Op zoek naar een goedkope laminaatvloer van uitstekende kwaliteit? De vloeren zijn geschikt voor vloerverwarming en veelal direct uit voorraad leverbaar. Bekijk alle aanbiedingen in laminaatvloeren.

U bent van harte welkom in de showroom van De Vloerenkamer in Oirschot om ons ruime aanbod in vloeren te bekijken. De showroom heeft een centrale ligging tussen Eindhoven, 's Hertogenbosch en Tilburg. U kunt gemakkelijk parkeren. Bekijk hier het adres en de openingstijden.

Vindt u het prettiger om privé te shoppen voor een nieuwe vloer? Neem contact met ons op voor de mogelijkheden!

 

Bekijk alle reviews
Schrijf zelf een review
Volgt u ons al op social media?