bezoek onze showroom

kom langs in Oirschot voor inspiratie en persoonlijk advies

Bezoek onze showroom in Oirschot

Route

Donkere vloeren

Blog overzicht

Vloeren zijn er in diverse kleuren, maten en afmetingen. Hierdoor kunt u altijd de vloer kiezen die past bij uw woning en uw stijl. Van grijze betonvloeren tot knusse donkere vloeren. Een vloer bepaald al snel de sfeer in uw woning. Steeds vaker kiezen mensen voor donkere vloeren. Dit komt doordat een donkere vloer een warme uitstraling geeft aan de woning. Daarnaast is een donkere vloer goed te combineren met verschillende woonstijlen en meubelen.

Waarom kiezen voor een donkere vloer?

Een keuze maken uit de honderden beschikbare vloeren is ontzettend lastig. Iedere vloer heeft een eigen charme. Waarom u moet kiezen voor een donkere vloer? Donkere vloeren geven de ruimte een intieme en warme uitstraling. Welke stijl u ook mooi vindt, van klassiek tot modern, een donkere vloer is altijd een verrijking voor de ruimte. Daarnaast zorgt een donkere vloer voor een mooi contrast met andere meubelen. Hierdoor vallen de meubelen mooi op en creëert u een bijzondere sfeer in huis. Het fijne aan een donkere vloer is dat deze jarenlang mooi blijft. Het is geen trend die weer voorbij gaat. Donkere vloeren blijven altijd even prachtig staan in uw woning.

Voordelen donkere vloeren

  • Geeft een intieme sfeer aan uw woning
  • Biedt een bijzonder contrast met de muren en meubelen
  • Het is geen trend, maar zal altijd mooi staan
  • Past bij diverse stijlen en meubelen
  • Een donkere vloer staat erg stijlvol

Donkere vloeren

Een donkere vloer kopen

Bent u op zoek naar een donkere vloer voor uw woning? Ontdek dan het ruime assortiment aan donkere vloeren van Vloerenkamer. In ons assortiment vindt u verschillende donkere houten vloeren. Deze vloeren zijn erg warm en knus, en hierdoor ontzettend geliefd. Daarnaast bieden we ook donkere vloeren aan van PVC of laminaat. Deze vloeren zijn vaak moderner en beschikbaar in bijzondere donkere kleuren als zwart, donker grijs of donker bruin. Hierin zijn ontzettend veel mogelijkheden. U kunt kiezen voor een vloer die niet te onderscheiden is van echt hout, of juist voor een uniek design. Lees meer over zwart laminaat!

Een donkere houten vloer, PVC of laminaat vloer bij Vloerenkamer

Bij Vloerenkamer helpen we u graag bij het uitzoeken van uw nieuwe vloer. In ons assortiment zijn vele donkere vloeren. Wanneer u langs komt in onze showroom kunnen we u alles vertellen over ons aanbod. U kunt hier de vloeren goed bekijken, aanvoelen en u laten inspireren. We zien u hier graag terug!

Contact!

Bekijk alle reviews
Schrijf zelf een review
Volgt u ons al op social media?