bezoek onze showroom

kom langs in Oirschot voor inspiratie en persoonlijk advies

Bezoek onze showroom in Oirschot

Route

Duurzame vloeren

Blog overzicht

Duurzame vloeren met uitgebreid aanbod in showroom

Als u naar duurzame vloeren op zoek bent, nodigen wij u van harte uit het uitgebreide aanbod van Vloerenkamer.nl bekijken. Wij bieden u online alvast de gelegenheid om een indruk op te doen van onze vloeren, maar u kunt ook naar onze showroom komen als u op zoek bent naar een duurzame vloer. Onze showroom is in Oirschot gevestigd en eenvoudig met de auto te bereiken. Bij de showroom is volop gratis parkeergelegenheid.

Prachtige collectie met eikenhouten vloeren

Houten vloeren zijn sterk en duurzaam, maar hebben bovenal een bijzonder natuurlijke uitstraling. U kunt voor het kopen van eiken houten vloeren profiteren van het aanbod en de prijzen bij de Vloerenkamer. Wij hebben honderden houten vloersystemen beschikbaar en voor een vloer van eikenhout met een duurzaam karakter bent u bij ons dan ook aan het goede adres.
 
U kunt bij ons altijd een vloer vinden die past bij uw smaak, budget en interieur. Ons motto "veel vloer voor weinig geld" betekent voor u veel voordeel.
 
 
Een goed voorbeeld van een collectie duurzame vloeren bij Vloerenkamer zijn de Raftwood vloeren. Deze authentieke vloeren zijn gemaakt van spoorbielzen uit het voormalig Oostblok. Bij Vloerenkamer kunt u terecht voor het gehele assortiment Raftwood vloeren.
 

Veel keuze in duurzame vloeren

De Vloerenkamer heeft een gigantisch vloerenaanbod in diverse breedte en diktes en in verschillende designs. Als u specifiek op zoek bent naar een vloer met een duurzaam karakter, dan hebt u bij ons in ieder gegarandeerd een ruime keuze. Wij helpen u graag met het maken van een keuze en nodigen u daarom uit om naar onze showroom te komen. Wij bieden u daar graag een kopje koffie of thee aan en laten u op uw gemak het aanbod met duurzame vloeren bekijken. Uiteraard staan wij klaar voor advies of het verstrekken van informatie.
 

Diverse collectie voor eiken houten vloeren

Elk interieur kent uiteraard weer een andere inrichting en dat betekent dat er ook met betrekking tot de keuze voor een vloersysteem verschillende voorkeuren bestaan. Voor een eikenhouten vloer kunt u bij ons een keuze maken uit diverse collecties. Zo hebben wij onder meer een onbehandelde collectie, maar kunt u bijvoorbeeld bij ons ook een keuze maken voor de Nederlandse of Belgische collectie van Europees eikenhout. Zo is er voor elk wat wils te vinden in ons aanbod met eikenhouten vloeren. Bent u nieuwsgierig geworden? U bent van harte welkom bij Vloerenkamer in Oirschot, dichtbij Eindhoven, Tilburg en Den Bosch.
Bekijk alle reviews
Schrijf zelf een review
Volgt u ons al op social media?