bezoek onze showroom

kom langs in Oirschot voor inspiratie en persoonlijk advies

Bezoek onze showroom in Oirschot

Route

Hollandsche vloeren

Blog overzicht

Zoekt u echt Hollandsche vloeren? Mooie houten vloeren van Nederlandse bodem vindt u natuurlijk bij Vloerenkamer. Het merk Hollandsche Vloeren biedt u een veelzijdige collectie houten vloeren. Wij vertellen u graag meer over dit A-merk.

Veelzijdige Hollandsche vloeren

In het assortiment van Hollandsche vloeren vindt u 7 families houten vloeren. Elk van deze families heeft een eigen basiskleur en afwerking. Daardoor is de collectie Hollandsche vloeren bij Vloerenkamer erg veelzijdig. Welke kleur bevalt u het meeste? 

Binnen elke familie zijn er diverse gezinsleden. Dat zijn vloeren die elk op een andere manier worden gelegd. Zo bestaat de familie Bakker uit licht houten vloeren met vergrijsde en matte afwerking. De gezinsleden Gerrit en Guusje worden recht gelegd. Wilt u liever een visgraatvloer? Dan kunt u het familielid Aafje Bakker kiezen. Liefhebbers van de Hongaarse Punt kunnen hun hart ophalen bij de houten vloer van Bertus Bakker

Voor een licht houten vloer met warmere kleur raden wij u de familie De Jong aan. Geeft u de voorkeur aan de lichte kleur van Bakker, maar dan zonder de vergrijsde afwerking? Kies dan voor de heldere familie Visser

Wilt u juist geen licht houten vloer? Geen zorgen, bij familie De Vries vindt u een warme eikenhouten kleur en de familie Janssen biedt u een stoere variant eikenhouten vloer. Die past perfect bij een industrieel design. Voor een industriële uitstraling kunt u trouwens ook een vloer van de familie Smit kiezen. 

Liever een witte vloer? Dan bent u bij de Hollandsche vloeren familie Van Dijk aan het juiste adres. Doordat geen plank egaal is van kleur krijgt u een prachtige, veelzijdige vloer in uw woning. Tip: kleurrijke meubels passen uitstekend op deze rustgevende vloer. 

Leer alle families kennen

Hollandsche Vloeren bij Vloerenkamer bekijken?

Natuurlijk gaat u niet aan de hand van dit blog een nieuwe houten vloer kopen. Daarom bieden we u de mogelijkheid om op onze website alle Hollandsche vloeren te ontdekken. Aan de hand van beschrijvingen en foto´s kunt u zo een goede indruk krijgen van alle mogelijkheden. 

Weet u al een beetje welke Hollandsche vloer u wilt? Of weet u al wel het patroon, maar nog niet welke familie? Dan bent u natuurlijk van harte welkom in onze showroom. Alle vloeren zijn namelijk uitgestald in onze showroom in Oirschot. Zo kunt u op uw gemak door de winkel lopen en eenvoudig vloeren met elkaar vergelijken. Uiteraard staan onze medewerkers voor u klaar als u nog vragen heeft.

Bekijk de openingstijden van onze showroom

Bekijk alle reviews
Schrijf zelf een review
Volgt u ons al op social media?