bezoek onze showroom

kom langs in Oirschot voor inspiratie en persoonlijk advies

Bezoek onze showroom in Oirschot

Route

Hoomline PVC vloeren

Blog overzicht

In het assortiment van Vloerenkamer vindt u mooie Hoomline PVC vloeren. De Hoomline vloeren zijn een speciale lijn vloeren van de vloerengroothandel Intertap Flooring. Hierdoor bent u met een Hoomline vloer verzekerd van kwaliteit en prachtige designs. De voordeel van Hoomline PVC vloeren zijn de sterke toplagen en de trendy dessins.

Waarom kiezen voor een Hoomline PVC vloer?

Bent u op zoek naar een nieuwe vloer? De PVC vloeren van Hoomline staan bekend om de unieke designs. Hierdoor vindt u altijd een vloer die past bij uw behoefte en stijl. Daarnaast hebben de vloeren een erg sterke PVC toplaag. Hier zult u jarenlang plezier van hebben. Er komen niet snel beschadigingen en slijtage aan uw vloer. Dit is dan ook erg handig met kleine kinderen en huisdieren. Wanneer u op zoek bent naar een unieke of trendy vloer kunt u goed terecht bij onze Hoomline PVC vloeren. Deze vloerenlijn biedt veel verschillende dessins in houtstijl. Deze dessins zijn bijna niet te onderscheiden van echt hout, maar wel in prijs een stuk voordeliger! De vloeren zijn aan de hand van een kliksysteem ook erg handig zelf te leggen. Lees ook meer over PCV vloeren.

Voordelen van Hoomline PVC vloeren

  • Veel verschillende dessins
  • Houtdessins die bijna niet te onderscheiden zijn van natuurlijk hout
  • Eenvoudig zelf te leggen
  • Voordelig
  • Erg sterke toplaag (beschermd tegen beschadigingen en slijtage)
  • Van unieke stijlen tot aangename basis designs

Assortiment Hoomline PVC vloeren

Hoomline PVC vloeren

Een Hoomline vloer kopen bij Vloerenkamer

Bij Vloerenkamer zijn de Hoomline PVC vloeren erg populair. We bieden dan ook een uitgebreid assortiment aan van Hoomline PVC vloeren. Bent u op zoek naar een moderne vloer met een unieke kleur of design? Kom dan eens langs bij Vloerenkamer. Maar ook voor een klassieke basisvloer van PVC kunt u bij ons terecht. Laat u inspireren in onze showroom!

Contact

Bekijk alle reviews
Schrijf zelf een review
Volgt u ons al op social media?