bezoek onze showroom

kom langs in Oirschot voor inspiratie en persoonlijk advies

Bezoek onze showroom in Oirschot

Route

Houten vloeren en huisdieren

Blog overzicht

Heeft u huisdieren en overweegt u een houten vloer? Ook al denken veel mensen dat het geen goede combinatie is, toch is het prima mogelijk te kiezen voor een houten vloer als u huisdieren heeft. Vloerenkamer zet graag wat tips voor u op een rijtje als u een houten vloer wilt kopen.

Onderhoud van uw houten vloer

Goed onderhoud is altijd belangrijk, maar met huisdieren is dit nog iets meer noodzakelijk. De nagels van uw hond of kat kunnen krassen, veroorzaken dus het is verstandig hier rekening mee te houden bij de keuze van de vloer. Vanzelfsprekend is het belangrijk de vloer goed te reinigen, dus regelmatig stofzuigen en dweilen.

Nagels knippen

Wij raden aan de nagels van uw hond regelmatig te knippen zodat deze minder krassen veroorzaken op uw vloer.

Schoonloopmatten

Uw huisdier zal wellicht ook meer vuil van buiten mee naar binnen nemen en ook hierom is het dus belangrijk de vloer goed schoon te houden. Een schoonloopmat bij de entree kan al een groot deel van het vuil opvangen. Ook een kleed in de huiskamer voorkomt krassen door uw huisdieren.

Voerbakjes

Staan de voerbakjes van uw hond of kat in huis? Leg dan een matje of iets anders onder de bakjes zodat deze niet direct op de houten vloer staan. Als er dan iets naast de bak valt, zal dit matje het opvangen en valt het niet direct op de houten vloer.

Welke vloer kiest u?

Bij Vloerenkamer bent u aan het juiste adres als u op zoek bent naar een houten vloer en rekening wilt houden met uw huisdieren. Wij adviseren u graag in de beste keuze voor uw situatie. Maak daarom een afspraak in onze showroom of kom zonder afspraak langs. Vloerenkamer ligt centraal in Brabant, u parkeert bij ons gratis voor de deur en onze showroom is de grootste in Brabant. Bekijk hier de openingstijden.

Bekijk onze collectie houten vloeren

Bekijk alle reviews
Schrijf zelf een review
Volgt u ons al op social media?