bezoek onze showroom

kom langs in Oirschot voor inspiratie en persoonlijk advies

Bezoek onze showroom in Oirschot

Route

Laminaat vloer

Blog overzicht

Overweegt u de aanschaf van een laminaat vloer voor uw woning? Bij Vloerenkamer bent u aan het juiste adres voor een laminaat vloer van hoge kwaliteit en een mooie uitstraling. De Vloerenkamer heeft een grote showroom waar heel veel laminaat uit voorraad leverbaar is.

Voordelen van laminaat vloeren:

  • Laminaat is flexibel, makkelijk en snel gelegd
  • Laminaat is zeer praktisch in onderhoud en duurzaam
  • Bij beschadiging zijn de individuele vloerdelen van laminaat vervangbaar
  • Minimaal contactgeluid

In de showroom van Vloerenkamer vindt u veel voorbeelden van laminaat vloeren en diverse vloeren zijn standaard op voorraad. Andere laminaat vloeren zijn op bestelling altijd snel leverbaar.

Onderhoud laminaat vloeren

Goed onderhoud is essentieel voor een jarenlang behoud van uw laminaat vloer. Uiteraard is het belangrijk de vloer vrij van stof en vuil te houden door stofzuigen of vegen. Maar ook dweilen met een olieverfrisser is goed voor het behoud van de vloer. Met goed onderhoud kan uw laminaat vloer vele jaren meegaan.

Regionale leverancier van laminaat vloeren

Vloerenkamer is sinds haar oprichting al zeer actief in de driehoek Eindhoven, Tilburg, Den Bosch. Gezien onze gunstige ligging t.o.v. deze plaatsen komen klanten graag naar de Vloerenkamer om ons uitgebreide assortiment laminaatvloeren te bekijken. Wilt u ook graag eerlijk en deskundig geholpen worden bij het kopen van een nieuwe vloer, bezoek dan Vloerenkamer of mail ons voor meer informatie.  

Bekijk alle reviews
Schrijf zelf een review
Volgt u ons al op social media?