bezoek onze showroom

kom langs in Oirschot voor inspiratie en persoonlijk advies

Bezoek onze showroom in Oirschot

Route

NIEUW: Floorify PVC vloeren

Blog overzicht

De vloer is één van de meest bepalende sfeermakers in huis. Het is dan ook belangrijk dat u een vloer uitkiest die past bij de uitstraling van uw woning en bij uw smaak en stijl. Vaak is het lastiger dan u denkt om een goede, maar ook praktische vloer te vinden die past bij uw woning.

PVC vloeren van Floorify

De PVC vloeren van Floorify maken het kiezen van een vloer gelukkig een stuk eenvoudiger. De PVC vloeren van Floorify zijn er in allerlei stijlen, van warme vloeren met houtlook tot moderne vloeren met betonlook. Daarnaast zijn de vloeren erg praktisch en stijlvol. Nu nieuw in ons assortiment. De Floorify PVC vloeren zijn dé vloeren van de toekomst. De vloeren bestaan uit PVC click vloeren, harde PVC vloeren en de Rigid-Core vloeren.

Praktische vloeren

De PVC vloeren van Floorify staan vooral bekend om de praktische voordelen. De vloeren zijn ontzettend sterk. U hoeft niet bang te zijn voor een stootje. De Floorify vloeren zijn dan ook ideaal met kleine kinderen of huisdieren thuis. De PVC vloeren zetten bijna niet uit. Wanneer ze dat wel doen, zijn de planken sterk genoeg om uit te zetten in de uitzettingsvoeg. Daarnaast heeft Floorify een erg sterke klikverbinding. Floorify vloeren zijn ook waterbestendig. Dit is ontzettend praktisch wanneer u de badkamer en slaapkamer met dezelfde vloer wilt leggen, of bijvoorbeeld de woonkamer en de keuken.

Voordelen van Floorify vloeren

  • Sterke vloeren
  • Stootbestendig
  • Vlekbestendig
  • Waterbestendig
  • Stevige klikverbinding
  • Comfortabel loopvlak
  • Geluidsabsorberend
  • Nemen snel warmte op
  • Te combineren met vloerverwarming
  • Kliksysteem om te leggen

Stijlvolle PVC vloeren

Naast praktische vloeren zijn de Floorify PVC vloeren erg stijlvol. Het diverse en ruime assortiment zorgt ervoor dat altijd kunt vinden wat u zoekt. De PVC vloeren hebben verschillende kleuren en designs. Houdt u van moderne lichte vloeren of juist van warme donkere vloeren? Of gaat u liever voor iets bijzonders als een zwarte vloer? De warme kleuren en realistische reliëf zorgen voor een natuurlijke uitstraling. U vindt altijd de vloer die u zoekt bij de Floorify vloeren.

Onze PVC vloeren

Floorify – populaire vloeren

De vloeren van Floorify zijn ontzettend populair. Dit komt vooral door de praktische kant die is gecombineerd met de stijlvolle kleuren en dessins. De Floorify vloeren zijn dan ook erg uniek, de koploper van alle PVC vloerenmerken. De vloeren zijn gemakkelijk zelf te leggen door het kliksysteem. U legt de planken en hoeft ze enkel te klikken.

Kom langs in onze showroom!

 

Bekijk alle reviews
Schrijf zelf een review
Volgt u ons al op social media?