bezoek onze showroom

kom langs in Oirschot voor inspiratie en persoonlijk advies

Bezoek onze showroom in Oirschot

Route

Nieuw PVC-merk: COREtec

Blog overzicht

Met trots stellen wij ons nieuwste PVC-merk aan u voor: COREtec®. Hiermee halen wij speciale PVC-vloeren voor vochtige ruimtes in huis. De COREtec vloeren zijn ideaal voor in vochtige kamers. Bent u dus op zoek naar een nieuwe vloer voor uw keuken, bijkeuken of badkamer? Dan zijn deze nieuwe aanwinsten precies wat u zoekt.

Waarom raden wij u COREtec aan?

We voegen natuurlijk niet zomaar een nieuw merk aan ons assortiment toe. Waarom raden wij u COREtec aan?

  • waterbestendige vloeren
  • geschikt voor vloerverwarming
  • kurklaag
  • eenvoudig kliksysteem
  • 10% introductiekorting tot eind oktober

Waterbestendig

Als een van de eerste vloerenmakers ontwerpt COREtec 100% waterbestendige vloeren. Dat maakt dit merk de perfecte keuze voor een (bij)keuken- of badkamervloer.

Geschikt voor vloerverwarming

Eerder schreven we al blogs over parket en vloerverwarming en vloerverwarming bij houten vloeren. Maar ook de PVC-vloeren van COREtec gaan goed samen met vloerverwarming. Kiest u ook voor een aangename vloerverwarming? Onze adviseurs vertellen u er graag meer over. Kom gerust langs in de winkel en vraag ons professionele advies. 

Bescherming tegen krassen

De kurklaag beschermt uw vloer tegen krassen. Dat is handig als u huisdieren heeft. De nagels van huisdieren maken immers wel eens krassen op de vloer. Ook voor gezinnen met jonge kinderen is deze vloer een goede keuze. De kurklaag voelt namelijk zacht en warm aan. Dat vinden kleine kinderen heerlijk.

Leggen, vastklikken en klaar

Door het kliksysteem zijn de PVC-vloeren van COREtec heel eenvoudig te leggen. U legt het PVC neer, klikt de stukken aan elkaar vast en klaar! Om te checken of u het goed heeft gedaan, kunt u gewoon luisteren. Hoort u een "klik"-geluid? Dan is het goed. Kortom: u kunt deze vloeren heel makkelijk zelf leggen.

Tijdelijk extra voordelig: 10% introductiekorting

Omdat u als een van de eersten een COREtec vloer kunt kopen, bieden we u 10% introductiekorting aan. Deze korting geldt tot eind oktober. U vindt alle COREtec vloeren in onze vloerenspeciaalzaak in Oirschot. 

De 4 stijlen van COREtec 

Geen enkele COREtec vloer is hetzelfde. Vloerenkamer biedt u 4 stijlen van COREtec aan. Dat zijn:

  • The Essentials
  • The Authentics
  • Megastone
  • The Naturals

Bij de vloeren van The Essentials horen warme, natuurlijke kleuren. Van lichtbruin tot donkerbruin of zelfs lichtgrijs, deze vloeren hebben een authentieke, natuurlijke uitstraling.

De PVC-vloeren van The Autenthics-collectie lijken wel van echt hout of echt steen te zijn gemaakt. Kiest u voor een PVC-vloer die van houten planken lijkt te zijn? Of gaat u voor een PVC-vloer die vrijwel niet van echte stenen te onderscheiden is? 

De Megastone-collectie biedt u precies wat de naam al zegt: PVC-vloeren die lijken op steen. Van heel lichte, bijna witte kleuren tot en met zwart, er is voor ieder wat wils.

Tot slot hebben wij de collectie The Naturals van COREtec in ons assortiment opgenomen. Deze PVC-vloeren lijken van hout en zijn in heel veel kleuren te krijgen. U kunt zelfs voor een visgraatpatroon kiezen.

Profiteer nu van 10% introductiekorting in onze winkel

Zoekt u een nieuwe vloer en lijkt zo'n waterdichte PVC-vloer van COREtec u wel wat? Kom dan langs in onze vloerenspeciaalzaak. Daar vindt u alle COREtec vloeren uitgestald en kunt u rustig kijken welke kleur u het mooist vindt. Bovendien hebben we goed nieuws voor u: tot eind oktober krijgt u 10% introductiekorting op alle COREtec vloeren bij Vloerenkamer. De korting geldt in onze showroom in Oirschot.

Ontdek onze openingstijden en kom de COREtec vloeren zelf bekijken

Bekijk alle reviews
Schrijf zelf een review
Volgt u ons al op social media?