bezoek onze showroom

kom langs in Oirschot voor inspiratie en persoonlijk advies

Bezoek onze showroom in Oirschot

Route

Nieuwe vloer Kinderkamer

Blog overzicht

Op zoek naar een nieuwe vloer kinderkamer? Bij het inrichten van een kinderkamer is de keuze voor een vloer erg belangrijk. Kinderen spelen veel en graag op de grond en dat is dan ook een belangrijk punt om rekening mee te houden. De vloer is bepalend voor de sfeer van de kinderkamer, maar ook het budget is vaak een belangrijke factor bij de keuze van een nieuwe vloer. En aangezien de vloer van de kinderkamer waarschijnlijk intensief wordt gebruikt is ook krasbestendigheid een belangrijke overweging.

Nieuwe vloer Kinderkamer

Vloerenkamer helpt u graag bij de keuze van een nieuwe vloer in de kinderkamer. Wij hebben een ruime keuze met mooie vloeren waarin zeker voor elk wat wils te vinden is. Natuurlijk kijken wij naar krasvaste vloeren, zodat het geen probleem is als er een doos Duplo over de grond wordt gegooid en ook alle autootjes volop kunnen racen op de vloer. In onze showroom kunt u alle vloeren op uw gemak bekijken en helpen wij u graag met uw keuze. U kunt bijvoorbeeld kiezen voor een voordelige laminaatvloer of een multiplank vloer. Ook een pvc-vloer is een goede keuze Beide typen zijn er in vele kleuren en bewerkingen zodat u zeker een passende nieuwe vloer zult vinden. Wij laten u graag zien welke vloeren in het bijzonder geschikt zijn voor de kinderkamer.

Kies voor een goede basis van de kinderkamer met een nieuwe vloer van Vloerenkamer. Vloerenkamer is gevestigd in Oirschot en met een showroom van ruim 600m2 is het de grootste vloerenspeciaalzaak in Brabant. Wij zijn gevestigd in de driehoek tussen Tilburg, Den Bosch en Eindhoven en vanaf de A58 goed bereikbaar. Parkeren voor de deur is gratis en de koffie en thee staan voor u klaar.

Bekijk alle reviews
Schrijf zelf een review
Volgt u ons al op social media?