bezoek onze showroom

kom langs in Oirschot voor inspiratie en persoonlijk advies

Bezoek onze showroom in Oirschot

Route

Oktober Woonmaand | Veel aanbiedingen

Blog overzicht

Zoekt u een nieuwe vloer voor uw woning of bedrijf? Kom dan tijdens de Oktober Woonmaand zeker eens langs bij Vloerenkamer. De hele oktobermaand staat bij ons in het teken van de beste aanbiedingen voor uw nieuwe vloer. 

Oktober = Woonmaand

De herfst is begonnen en we gaan weer van buiten naar binnen. Tijd om het interieur van uw woning op te frissen en een nieuwe vloer kan daarin een groot verschil maken. Niet voor niets staat de maand oktober al vele jaren bekend als de woonmaand. Veel mensen gaan in deze periode op zoek naar iets nieuws voor het interieur.

Het hele jaar door hebben wij veel mooie aanbiedingen voor vloeren van hout, PVC of laminaat. U bestelt dus altijd supervoordelig een nieuwe vloer van topkwaliteit bij Vloerenkamer. 

Houten vloeren aanbiedingen

Bekijk alle aanbiedingen in houten vloeren, o.a. lamelparket maar ook visgraatvloeren.

 

PVC vloeren aanbiedingen

Mooie, luxe PVC vloeren in verschillende kleuren, bijzonder scherp geprijsd. Bekijk alle aanbiedingen.

 

Laminaat vloeren aanbiedingen

Een laminaatvloer op de bovenverdieping of zelfs in de woonkamer? De aantrekkelijke aanbiedingen in laminaatvloeren moet u zeker bekijken.

 

Aanbod in de winkel bekijken? 

Komt u langs bij Vloerenkamer om ons aanbod te bekijken? U bent van harte welkom gedurende onze ruime openingstijden. Onze showroom ligt centraal tussen Eindhoven, 's Hertogenbosch en Tilburg. Bekijk hier het adres en de openingstijden.

 

Bekijk alle reviews
Schrijf zelf een review
Volgt u ons al op social media?