bezoek onze showroom
kom langs in Oirschot voor inspiratie en persoonlijk advies

Quick Step laminaat

2018-06-08

Bent u op zoek naar een goede kwaliteit vloer die gemakkelijk is in onderhoud? Dan is een laminaatvloer wellicht iets voor u! Laminaatvloeren hebben veel voordelen. Kiest u voor een laminaat vloer? Dan is een Quick Step vloer een goede keus.

 

Waarom een Quick-Step laminaat vloer?

Niet voor niets zijn laminaatvloeren erg populair. Quick Step laminaat heeft veel voordelen en het is ontzettend divers. Er is veel keus in verschillende kleuren, dessins en diktes in laminaat. Hierdoor vindt u altijd een vloer die bij u past. Bovendien is Quick-Step een gerenommeerd merk met jarenlange expertise. Dit resulteert in laminaat dat continu wordt verbeterd.

 

Laminaatvloeren zijn bijna geheel onderhoudsvrij en hebben bijna geen onderhoud nodig om mooi te blijven. Hierdoor zijn de laminaatvloeren van Quick Step erg gewild.

 

Voordelen van laminaat

  • Keuze uit verschillende diktes en dessins
  • Onderhoudsvriendelijk en krasvast
  • Voordelige keuze
  • Zelf leggen is eenvoudig
  • Praktisch en slijtvast
  • 25 jaar garantie
  • Ook geschikt voor keuken en badkamer

 

Quick Step laminaat

De prijs van Quick Step laminaat zal u waarschijnlijk verrassen. De vloeren zijn betaalbaar en kunnen ook nog zelf gelegd worden. Hierdoor wordt het goedkoop laminaat nog voordeliger en scheelt het veel in de prijs. De Quick Step laminaatvloeren staan bekend om de mooie dessins. Deze lijken heel erg op echte houten vloeren, maar hebben de voordelen van kunststof. De vloeren zijn gemaakt van een decorlaag met een slijtbestendige bovenlaag. De laminaatvloeren van Quick-Step zijn erg onderhoudsvriendelijk, krasbestendig, schokbestendig, duurzaam, waterbestendig en geluidsabsorberend.

Quick Step vloeren kunt u bij Vloerenkamer kopen en zijn vaak al binnen 48 uur bij u te leveren. Tevens hebben wij een grote voorraad in onze showroom. Naast Quick-Step laminaat hebben wij diverse andere laminaatmerken in ons grote assortiment. Bekijkt u daarvoor onze webshop of kom bij ons langs.

 

Assortiment Quick-Step laminaatvloeren

 

 

Volgt u ons al op social media?