bezoek onze showroom

kom langs in Oirschot voor inspiratie en persoonlijk advies

Bezoek onze showroom in Oirschot

Route

Raftwood vloeren bij Vloerenkamer

Blog overzicht

Raftwood vloeren worden ook wel een nieuwe trend in houten vloeren genoemd. Deze stoere, duurzame vloeren kennen de laatste tijd een sterke groei in populariteit. Uiteraard kunt u voor het complete assortiment Raftwood vloeren terecht bij Vloerenkamer, de vloerenwinkel voor iedereen in Noord-Brabant.

De Raftwood vloer is opgebouwd uit 12 mm berken multiplex met een 4 mm toplaag. De vloer wordt op authentieke wijze geproduceerd waardoor zij een prachtig robuuste en natuurlijke uitstraling heeft. De toplagen worden bewust niet uitgesorteerd zodat van een "sortering" geen sprake is. De Raftwood Collectie bestaat uit elf prachtige kleuren die zo dicht mogelijk bij de natuur blijven. 
 

Over de Raftwood vloeren

De basis van Raftwood vloeren wordt gevormd door spoorbielzen uit het voormalig Oostblok. Omdat de bielzen hier worden vervangen, komen de oude houten spoorbielzen beschikbaar voor de productie van vloerplanken. De spoorbielzen worden eerst enkele weken in de rivier de Elbe gelegd. Daarna worden ze gedroogd en verwerkt. De 4 mm toplagen worden uit deze authentieke spoorbielzen geproduceerd en op 12 mm berken multiplex verlijmd. De afmeting van de vloerplanken is 18 of 22 cm breed en ong. 240 cm lang. Een brede en lange plank dus! De Raftwood vloeren kunnen tevens in een visgraat patroon worden gelegd.
 

Raftwood vloeren: duurzaam en trendy

Met een Raftwood vloer haalt u zeker een duurzame, trendy vloer in huis, uiteraard door de manier waarop deze worden geproduceerd en de behandeling hiervan. De uitstraling van Raftwood is stoer en natuurlijk. Meer informatie over Raftwood vloeren? Neem dan contact op met Vloerenkamer.
 
Bekijk alle reviews
Schrijf zelf een review
Volgt u ons al op social media?