bezoek onze showroom

kom langs in Oirschot voor inspiratie en persoonlijk advies

Bezoek onze showroom in Oirschot

Route

Robuuste vloeren met Raftwood

Blog overzicht

Bent u op zoek naar een mooie robuuste vloer in uw woning? Neem dan eens een kijkje bij de Raftwood vloeren die u bij Vloerenkamer vindt. Deze stoere en zeer authentieke vloer heeft een hele robuuste uitstraling en past hiermee in vele interieurstijlen. Al eerder schreven wij over de Raftwood vloeren en inmiddels is deze vloer uitgegroeid tot één van de meest geliefde vloeren bij Vloerenkamer.

Wat is een Raftwood vloer?

Raftwood is een collectie houten vloeren die zijn gemaakt uit oude spoorbielzen uit het voormalig Oostblok. De bielzen worden eerst enkele weken in de rivier de Elbe gelegd en daarna gedroogd en verwerkt tot houten planken. Uiteraard wordt hiermee een duurzame vloer gecreëerd aangezien de bielzen die eerst bij spoorlijnen werden gebruikt nu een tweede gebruik krijgen als vloerplank. Maar ook het verhaal achter de Raftwood vloeren is voor veel mensen een inspiratie. U heeft echt een verhaal te vertellen als men uw nieuwe vloer bewondert.

Welke soorten Raftwood zijn er?

De Raftwood vloer is opgebouwd uit 12 mm berken multiplex met een 4 mm toplaag. Er zijn diverse typen Raftwood, elk met een eigen kleur. Hiermee kunt u precies die vloer kiezen die u het mooist vindt. Natuurlijk kunt u de vloer op verschillende manieren leggen, zoals een Raftwood visgraatvloer wat ook zeer stijlvol is. In onze HoutenVloerenShop kunt u alle Raftwood types direct bekijken, maar u bent ook van harte welkom in onze showroom waar u de modellen op uw gemak kunt bekijken en voelen, maar ook de andere mooie vloeren van Vloerenkamer kunt ontdekken.

Bekijk alle reviews
Schrijf zelf een review
Volgt u ons al op social media?