bezoek onze showroom

kom langs in Oirschot voor inspiratie en persoonlijk advies

Bezoek onze showroom in Oirschot

Route

Royal Dutch Floor

Blog overzicht

Wellicht heeft u nog nooit van het bestaan gehoord, maar dit kwalitatieve merk is één van de meest trendy parketfabrikanten van Nederland. Royal Dutch Floor is continu bezig met het produceren van nog hogere kwaliteit eikenhouten vloeren. 

Royal Dutch Floor in het kort 

Royal Dutch Floor is onderhand uitgegroeid tot een topmerk in de parketbranche. De collectie, die bestaat uit hoogwaardige parketvloeren, is dan ook zeer uniek. Niets is standaard, en ook wij vonden dat! Daarom mogen wij met trots mededelen dat de vloeren van Royal Dutch Floor vanaf nu bij ons te verkrijgen zijn. Voor je zoektocht naar een kwalitatieve vloer die jarenlang meegaat, bent u dus bij de Vloerenkamer aan het juiste adres! Wij kijken vol positiviteit uit naar een lange samenwerking met deze trand maker van de parketbranche en vertellen u in dit blog er graag meer over.

Uitgebreide collectie aan parketvloeren

Er werd net al even over de collectie van Royal Dutch Floor verteld, maar wat zijn eigenlijk de collecties? Welke vloer past perfect in me woning? En wat zijn de kenmerken van de vloer die bij een bepaalde collectie hoort? Om u een beter beeld te geven van de vloeren en collecties hebben we het voor u kort maar krachtig samengevat.  

Het pareltje van Royal Dutch Floor

Deze prachtige, eigentijdse en trendy vloer is het pareltje van Royal Dutch Floor. Royal Dutch Classic Visgraat vloer behoort tot de RAW Collectie en is door zijn dikte van 15 mm uitermate geschikt voor volverlijmd plaatsen op vloerverwarming. Door de natuurlijke en matte uitstraling past de vloer in elk interieur. Wilt u een nog ander tintje aan uw woning geven? De vloer is ook verkrijgbaar in Hongaarse punt. Omdat Royal Dutch Floor zich graag onderscheidt ten opzichte van andere parketfabrikanten, is er met de Royal Dutch Forest Visgraat vloer nog veel meer mogelijk. Meer weten over deze eigentijdse en trendy vloer? Neem contact met ons op, wij vertellen u graag alle mogelijkheden.

Royal Dutch Forest Visgraat 

De Classic collectie

De Royal Dutch Classic Visgraat vloer is een moderne eiken parketvloer, verkrijgbaar in diverse maten, patronen en sorteringen. Door de nette afwerking en verdieping van de kleur ontsaat er veel kleur variatie tussen de planken, waardoor deze vloer als uiterst modern parket wordt gezien. Net als de Royal Dutch Forest Visgraat vloer heeft de vloer een dikte van 15 mm en is het geschikt voor vloerverwarming. 

Royal Dutch Classic Visgraat

Stoer en landelijke geoliede vloer 

De laatste vloer van Royal Dutch Floor mag zeker niet vergeten worden. Deze geoliede vloer is van de RAW Collectie en is door zijn behandeling een stoere en landelijke vloer met diepte. De Royal Dutch Forest plank vloer wordt ook wel genoemd als dé vloer die in meerdere interieurs tot zijn recht komt. De vloer is dus goed te combineren met zowel landelijke als industriële meubels.

Royal Dutch Forest Plank

Kom langs in onze showroom

Wilt u meer weten over de trend maker in de parketbranche? Bent u benieuwd welke vloer in uw woning zal stralen? Of wilt u gewoon even lekker rondneuzen? Kom dan langs in onze showroom, gevestigd aan Industrieweg in Oirschot. Tijdens uw bezoek aan ons 600 m2 showroom vertellen wij u graag meer over dit topmerk, geven we u eerlijk en deskundig advies en bespreken we alle mogelijkheden. 

Laat u inspireren door de vloeren van Royal Dutch Floor en vind uw perfecte vloer bij de Vloerenkamer! 

Bekijk alle reviews
Schrijf zelf een review
Volgt u ons al op social media?