bezoek onze showroom

kom langs in Oirschot voor inspiratie en persoonlijk advies

Bezoek onze showroom in Oirschot

Route

Showroom Vloerenkamer

Blog overzicht

Een vloer kopen is iets heel persoonlijks, een aanschaf die je voor meerdere jaren doet. Het is dus belangrijk een goede keuze te maken. Daarom heeft de Vloerenkamer in Oirschot het grootste assortiment vloeren uitgestald in haar showroom zodat u de vloeren kunt bekijken, voelen, ruiken en aanraken. Wilt u even met blote voeten over een plank lopen? Geen probleem bij de Vloerenkamer!

"Onze showroom is in de regio Eindhoven, Den Bosch, Tilburg echt toonaangevend als het gaat om houten vloeren, pvc vloeren en laminaat", aldus Willy Kuypers, eigenaar en oprichter van de Vloerenkamer. Niet alleen de mensen uit Oirschot en Best weten ons te vinden, wekelijks ontvangen wij ook klanten uit de grotere steden in de buurt, eigenlijk zelfs uit heel Brabant.

En dat is niet voor niets. Onze showroom is makkelijk bereikbaar, heeft voldoende gratis parkeergelegenheid en bij binnenkomst zult u versteld staan van het enorme aanbod vloeren. Het motto: 'Meer vloer voor minder geld' is voor ons nog echt van wezenlijk belang, want ik vind het echt belangrijk dat onze klant met een tevreden gevoel de deur uitgaat.

Willy Kuypers nodigt u van harte uit in zijn prachtige, onlangs verbouwde showroom de Vloerenkamer. Zijn passie voor vloeren zal u zeker helpen bij het maken van de juiste keuze.

De Vloerenkamer is ingedeeld in 3 overzichtelijke ruimtes. Bij binnenkomst ziet u eerst de houten vloeren, daarna loopt u door naar de PVC-kamer en tenslotte is er de laminaatkamer. Op het gebied van laminaat hebben wij mooie kwaliteit laminaat tegen scherpe prijzen én veel soorten uit voorraad leverbaar.

Bekijk alle reviews
Schrijf zelf een review
Volgt u ons al op social media?