bezoek onze showroom

kom langs in Oirschot voor inspiratie en persoonlijk advies

Bezoek onze showroom in Oirschot

Route

Tegelvloeren

Blog overzicht

Zoekt u keramische tegelvloeren voor in uw woning? Dan bent u bij Vloerenkamer aan het juiste adres. Bij Vloerenkamer hebben we sinds kort diverse tegelvloeren in het assortiment. In allerlei looks, van klein tot groot. U vindt het bij ons.

Veel meer opties met onze nieuwe tegelvloeren

Vloerenkamer heeft het assortiment uitgebreid met een heleboel keramische tegelvloeren. Daardoor heeft u veel meer opties bij het bekleden van uw vloeren. Wilt u bijvoorbeeld een kleine, grote of hele grote tegel? Wilt u alleen de vloer of ook de wand bekleden? U kunt bijvoorbeeld kleine tegels voor de vloer en wand in de badkamer leggen, terwijl uw keuken juist grote tegels op de vloer krijgt. 

Omdat Vloerenkamer verschillende A-merken tegelvloeren in het assortiment heeft opgenomen, vindt u bij ons tegelvloeren van de beste kwaliteit. Heeft u een voorkeur voor een bepaalde kleur, materiaal of formaat? U heeft een ruime keuze uit diverse tegelvloeren.

Voor welke look gaat u?

Tegelvloeren zijn er in verschillende uitvoeringen. Voor welke look kiest u?  

De natuursteenlook tegels hebben een tijdloze uitstraling. Deze tegelvloeren passen bij klassieke, maar zeker ook in moderne inrichtingen. Of u nou kiest voor een witte, grijze of andere kleur, een gestippeld, gestreept of effen patroon, u kunt alle kanten uit.

Net zo tijdloos zijn onze tegelvloeren met een marmerlook. Deze geven de ruimte een luxe, tijdloze uitstraling. U kunt bijvoorbeeld voor wit marmer, maar ook voor zwart marmer gaan. Ook de combinatie van zwart marmer op de vloer en wit marmer op de muur van uw badkamer staat prachtig.

Bent u meer op zoek naar een warme uitstraling? Dan zijn onze houtlook tegelvloeren de juiste keuze. Hiermee creëert u een warm, gezellig gevoel in huis. Wij adviseren u de houtlook tegels met een rustieke stijl te combineren, maar juist door het grote contrast werkt de combinatie met modern en strak interieur ook erg goed.

Over modern interieur gesproken: daar passen betonlook tegels ook erg goed bij. Een aantal van onze keramische betontegels hebben een gewolkt design, andere zijn juist heel egaal. Welke betonlook u ook kiest, het is de basis voor een tijdloos en modern huis. 

Wilt u graag een unieke vloer en/of muur? Bekijk onze metaallook tegels eens. Deze zijn niet van echt metaal te onderscheiden, maar zijn veel gemakkelijker te onderhouden én krasvrij. Ook de metaallook tegelvloeren zijn er in alle soorten en maten. Bijvoorbeeld strak glanzend, maar ook een roestige verkleuring. Hiermee creëert u een unieke sfeer in uw woning.

Ook uniek, maar in een heel andere stijl, zijn onze decortegels. Die zijn voor de liefhebbers van patronen. Wilt u een mozaïekvloer of juist een bepaald patroon in uw tegelvloeren of tegelwand? De mogelijkheden zijn eindeloos. Op onze site geven we u enkele indrukken, maar ons volledige gevarieerde aanbod vindt u in onze winkel.

Bekijk ons online aanbod tegelvloeren

Geïnteresseerd in tegelvloeren?

Bent u geïnteresseerd in een van onze tegelvloeren? Heeft u de keuze al gemaakt of juist alleen een vaag idee van welke tegelvloeren u zou willen hebben? In onze showroom staan alle tegels voor u uitgestald. Hier kunt u ze rustig bekijken en voelen. Zo kunt u op uw gemak de ideale tegelvloeren voor uw woning uitzoeken. Uiteraard geven wij u daarover graag professioneel advies.

Maak een afspraak

Bekijk alle reviews
Schrijf zelf een review
Volgt u ons al op social media?