bezoek onze showroom

kom langs in Oirschot voor inspiratie en persoonlijk advies

Bezoek onze showroom in Oirschot

Route

Trap bekleden met hout, pvc of laminaat

Blog overzicht

Wilt u uw trap bekleden met hout, pvc of laminaat? Dan bent u bij de Vloerenkamer aan het juiste adres. Wij adviseren u graag over de mogelijkheden. Een houten trap brengt zeker sfeer en warmte in uw huis door de natuurlijke uitstraling van het hout. Zowel een open als gesloten trap kan met diverse soorten houten vloeren bekleed worden en Vloerenkamer heeft op dit gebied een ruime ervaring. Eigenlijk past een houten trap in elk interieur, van modern tot landelijk en alles daartussen. Er zijn natuurlijk verschillende kleuren en decors die helemaal afgestemd kunnen worden op uw interieur.

Trap bekleden met pvc

PVC wordt ook steeds vaker gekozen voor het bekleden van trappen. Aangezien PVC erg slijtvast is en bovendien geluiddempend is, is het een prettig materiaal om uw trap mee te bekleden. PVC is kunststof met een houtlook, u heeft dus de uitstraling van een houten trap.

Kenmerken van PVC:

  • Sterk materiaal en minder slijtage
  • Scherp geprijsd
  • Goede geluidsdemping
  • Oppervlakte wordt snel glad
  • Houdt minder warmte vast

Een trap die bekleed is met hout, pvc of laminaat ziet er strak uit, maar toch geeft het hout een warme sfeer. Wilt u meer informatie over het bekleden van uw trap, kom dan eens langs bij Vloerenkamer. Wij geven u graag deskundig advies over alle mogelijkheden.

Bekijk alle reviews
Schrijf zelf een review
Volgt u ons al op social media?