bezoek onze showroom

kom langs in Oirschot voor inspiratie en persoonlijk advies

Bezoek onze showroom in Oirschot

Route

Visgraatvloeren

Blog overzicht

Patroonvloer in visgraat

Een visgraatvloer is een vloer welke in een schuin patroon wordt gelegd. Hierdoor krijgt de vloer een prachtige klassieke vloer. Visgraatvloeren zijn bepalend voor de uitstraling van de ruimte. Het zorgt ervoor dat de ruimte er klassiek en ruimtelijk uitziet.

Visgraatvloeren, klassiek maar ook trendy

Visgraatvloeren werden voorheen vooral gemaakt uit afzonderlijke stukken hout, meestal eikenhout. Deze werden zorgvuldig gesneden. Vervolgens werden de planken stuk voor stuk geplaatst. Tegenwoordig gaat het leggen van visgraatvloeren veel eenvoudiger en kan een visgraatvloer van verschillende planken worden gemaakt. Er is verschil in donkere en lichte kleuren, maar ook in de lengte van de plank. Een smalle plank zorgt voor een andere uitstraling dan een brede plank. Daarnaast kunt u ook kiezen voor een langere plank.

In ieder interieur

Veel mensen vallen voor de mooie uitstraling van een visgraat parket. Deze vloer past dan ook bij iedere woning. Zowel bij een klassiek als modern interieur past deze mooie patroonvloer. Visgraatvloeren brengen dan ook veel sfeer in huis. Het is een tijdloze vloer met een klassieke uitstraling waar u jarenlang van kunt genieten.

Visgraatvloeren

Overal in huis

Bent u op zoek naar een visgraatvloer voor in de woonkamer of liever in de slaapkamer of een andere ruimte in huis? Een visgraatvloer past ongetwijfeld bij iedere woningstijl en in iedere ruimte. Het klassieke motief is ook te leggen op vloerverwarming.

Visgraatvloeren bij Vloerenkamer

Bij Vloerenkamer hebben we veel verschillende planken die geschikt zijn voor visgraatvloeren. Wij geven u graag advies over het leggen van een visgraatpatroon en de juiste planken en benodigdheden hiervoor.

Visgraatvloeren

Bekijk alle reviews
Schrijf zelf een review
Volgt u ons al op social media?