bezoek onze showroom

kom langs in Oirschot voor inspiratie en persoonlijk advies

Bezoek onze showroom in Oirschot

Route

Vloeren leggen in een nieuwbouwwoning

Blog overzicht

Als u gaat verhuizen naar een nieuwbouwwoning moet er heel wat geregeld worden. Zo moeten er van boven tot beneden vloeren in de woning worden gelegd. Wij informeren u graag over alle mogelijkheden.

Bij de keuze van een nieuwe vloer zult u met diverse zaken rekening houden, zoals:

  • Welke vloer vind ik mooi? U kunt hierbij letten op materialen, kleuren en patronen.
  • Welk budget heb ik voor mijn vloer beschikbaar?
  • Ga ik de vloer zelf leggen of laten leggen?
  • Welke vloer is praktisch in mijn situatie?

Bij een nieuwbouwwoning moet u natuurlijk voor allerlei verschillende ruimtes een nieuwe vloer kiezen en kunnen bovenstaande afwegingen voor elke ruimte weer anders zijn. Wij zien bijvoorbeeld veel dat mensen voor de benedenverdieping kiezen voor een houten vloer en op de bovenverdiepingen dan een laminaat- of PVC-vloer leggen. Met het uitgebreide assortiment bij Vloerenkamer kunt u bij ons de vloeren voor de hele woning in 1x uitkiezen.

Bekijk het assortiment

Vloeren leggen in een nieuwbouwwoning

Tegenwoordig worden nieuwbouwwoningen vaak opgeleverd met een lage temperatuurverwarming (LTV). Het is dan belangrijk om te controleren of de vloer van uw keuze hiervoor geschikt is. Over het algemeen zijn zowel onze houten vloeren als de PVC en laminaatvloeren geschikt voor LTV, maar overleg altijd even vooraf met ons. Bij het leggen van de nieuwe vloer in een nieuwbouwwoning is het belangrijk de vochtigheid te controleren. De ondervloer mag niet teveel vocht bevatten als de vloer gelegd wordt. 

 

"Toen onze nieuwbouwwoning in Eindhoven werd opgeleverd besloten we op advies van familie naar Oirschot te rijden voor een bezoek aan de Vloerenkamer. Een prima keus zo bleek. De eigenaar Willy heeft ons vriendelijk ontvangen en heel veel informatie gegeven die de keus voor ons stukken makkelijker maakte. Uiteindelijk hebben we voor onze hele benedenverdieping en 2 slaapkamers boven de vloeren bij Vloerenkamer besteld. Boven hebben we zelf gelegd, beneden hebben we laten leggen door Vloerenkamer. In het hele traject zijn wij uitstekend geholpen en wij kunnen Vloerenkamer dan ook van harte aanbevelen."

- Jan en Anja de Roos, Eindhoven -

 

Over Vloerenkamer

Vloerenkamer is een toonaangevende vloerenwinkel in Noord-Brabant. In korte tijd zijn wij snel gegroeid, vooral dankzij ons uitgebreide assortiment en de klantvriendelijke service. In de driehoek Tilburg, Eindhoven, Den Bosch mag een bezoek aan de Vloerenkamer zeker niet ontbreken wanneer u een nieuwe vloer wilt uitzoeken voor uw nieuwbouwwoning, maar ook van buiten deze driehoek bezoeken mensen onze showroom graag. Wij hebben grote modellen van alle houten vloeren zodat u bij ons echt een goed beeld kunt krijgen van de vloer en niet op basis van 1 plankje een keus hoeft te maken. 

Koopt u nieuwe vloeren voor alle verdiepingen in uw nieuwbouwwoning dan maken we natuurlijk graag een aantrekkelijke projectprijs voor u. Hierbij leveren wij desgewenst ook aanverwante artikelen als plinten etc.

Maak een afspraak 

 

Bekijk alle reviews
Schrijf zelf een review
Volgt u ons al op social media?