bezoek onze showroom

kom langs in Oirschot voor inspiratie en persoonlijk advies

Bezoek onze showroom in Oirschot

Route

Vloerenkamer is dealer van Moduleo Designvloeren

Blog overzicht

Bent u op zoek naar een mooie designvloer? Goed nieuws, want de Vloerenkamer uit Oirschot is officieel dealer van Moduleo design vloeren. Moduleo vloeren zijn duurzame PVC vloeren met een unieke uitstraling die iedere kamer een eigen stijl geven. De stevige, mooie Moduleo vloeren zijn dan ook zeker een prachtige aanvulling op het uitgebreide assortiment kwaliteitsvloeren bij Vloerenkamer. 

PVC Vloeren in elke kamer van woning of pand

Een Moduleo vloer kan in feite in elk vertrek in een woning of pand worden gelegd. Zowel de woonkamer als de slaapkamer, maar ook de badkamer, keuken en hal zijn prima geschikt omdat Moduleo vloeren stevig zijn en voorzien van een dikke slijtlaag. Ook in commerciële panden zijn Moduleo vloeren zeer goed toe te passen, wat te denken van restaurants, kantoren en winkels. Zelfs bij intensief gebruik van uw vloer zal Moduleo u aangenaam verrassen.

De Moduleo vloeren zijn beschikbaar met houteffect en met steeneffect. De vloeren zijn uiterst gedetailleerd en hebben een natuurlijke uitstraling. Eik, den, teak, esdoorn, iep en het exotische en felbegeerde wengé, u vindt het allemaal terug in het assortiment. De steeneffecten omvatten de populaire lei- en granietafwerkingen, kalksteen, arduinsteen en beton.  Alle vloeren zijn voorzien van een slijtvaste en vlekbestendige Protectonite PU-beschermingslaag. Ze bieden ook een uitstekende schok- en slipweerstand, zijn vochtwerend, geluiddempend, hygiënisch en gemakkelijk schoon te maken. Ze beschikken daarnaast over uitstekende warmte-isolerende eigenschappen. Op alle vloeren wordt een garantie van minstens 15 jaar gegeven.

Vloerenkamer Oirschot heeft zich als dealer gespecialiseerd in Moduleo vloeren voor iedereen in Oirschot, Best en in de driehoek Tilburg, Den Bosch, Eindhoven. Heeft u dus vragen over een PVC vloer van Moduleo of wilt u deze eens komen bekijken in onze ruime showroom, dan bent u altijd van harte welkom!

Bekijk alle reviews
Schrijf zelf een review
Volgt u ons al op social media?